Παρασκευή 24/05/2019

Ανακοίνωση Ανανεωτικής Συμμετοχικής Κίνησης Μηχανικών (24/11)

Δημοσιεύτηκε στις:

ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

24/11/2018

Συναδέλφισσες συνάδελφοι,

Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις ως προς την τελευταία ανακοίνωση στην οποία φαινόμαστε  διαφωνούντες (Κώστας Αποστόλου, Νίκος Νάστος)και  αφορά στο σοβαρό θέμα που έχει προκύψει με τα φύλλα ποιότητας των αξιόλογων  συναδέλφων της Πληροφορικής, σας αποστέλλουμε  συνημμένα τα e-mail μας προς τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου Μηχανικών πριν την έκδοση της ανακοίνωσης (20.11.2018) με τις προτάσεις μας επί του σχεδίου της, πριν οριστικοποιηθεί.

Περιληπτικά σας αναφέρουμε:

Η διαφωνία μας δεν αφορούσε σε καμία περίπτωση την μη ανάδειξη του θέματος των κρίσεων που ουσιαστικά θίγει εργαζόμενους και ιδιαίτερα  συναδέλφους  του Συλλόγου μας. Η απαίτηση για επανεξέταση της βαθμολογίας τους είναι επιβεβλημένη, σεβαστή και έχουν κάθε δικαίωμα να υπερασπιστούν με κάθε νόμιμο τρόπο την προσωπική, την τεχνική και εργασιακή τους υπόληψη.

Ο  Σύλλογος,  κατά την άποψή μας, δεν έπρεπε να κρίνει βεβιασμένα το σημαντικότατο αυτό θέμα, και οπωσδήποτε  πριν εκδοθεί  η  ανακοίνωση θα έπρεπε να ισχυροποιήσει την θέση των απόψεών του  γνωρίζοντας πλήρως τις παραμέτρους που αφορούν όλους τους εμπλεκόμενους σε αυτό.

Αυτή λοιπόν ήταν η πρώτη  διαφωνία μας, στο διαδικαστικό και όπως φαίνεται από την ανακοίνωση δεν ελήφθη καθόλου υπόψη.

Η δεύτερη διαφωνία μας ήταν σχετικά με το υστερόγραφο 1  της ανακοίνωσης που μιλούσε για την προστασία ιδιαίτερα  του Προεδρείου από σπιλώσεις κλπ.

Ζητήσαμε να διαγραφεί  η συγκεκριμένη φράση  γιατί υποδηλώνει εμπλοκή του συλλόγου σε  συνδικαλιστικές –  προσωπικές αντιπαραθέσεις που στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν έχουμε διαθέσιμα όλα τα στοιχεία για να πάρουμε θέση.

Ο τρόπος που παρουσιάστηκαν οι μειοψηφήσαντες, χωρίς να αιτιολογείται πού υπήρχε η διαφωνία, αν  δεν  είναι  εκ του πονηρού, σίγουρα  διαστρεβλώνει την πραγματικότητα  και  δημιουργούνται  εντυπώσεις και αντιπαραθέσεις  που τελικά δεν υφίστανται !!! 

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Τα μέλη της

ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

ΥΓ: Κατά την πρώτη δημοσίευση της ανακοίνωσης μας στις 22/11/2018, εκ παραδρομής και κεκτημένης ταχύτητας αναρτήθηκαν και τα προσωπικά email ορισμένων συναδέλφων από το Δ.Σ. Ζητάμε συγνώμη, δεν έγινε σε καμία περίπτωση εσκεμμένα και θα φροντίσουμε σε ανάλογες περιπτώσεις να μην επαναληφθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ  ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

 

 

530ΥποστηρικτέςΚάντε Like
90ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
20ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΣΧΟΛΙΑ

Δώστε το σχόλιό σας
Please enter your name here