ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ  Ε.ΥΔ.Α.Π

Δεκέμβριος  2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Οι Έλληνες εργαζόμενοι και το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας εξακολουθεί να υφίσταται ένα βομβαρδισμό αντιλαϊκών βάρβαρων και εξουθενωτικών μέτρων.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πλήρως ευθυγραμμισμένη και υπάκουη στους δανειστές εκτελεί πιστά τις εντολές και ταυτόχρονα βυθίζει τον ελληνικό λαό.

Μεταξύ των άλλων στο στόχαστρο βρέθηκε με τροπολογία ακόμα και το Ιερό Δικαίωμα της Απεργίας από τα πρωτοβάθμια σωματεία με απώτερο σκοπό κάθε ίχνος αντίστασης των εργαζομένων να συντριβεί, Τρόικα και τοποτηρητές τους στην Ελλάδα (κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-Κεφάλαιο) εντελώς κυνικά και απροκάλυπτα δεν κρύβουν τις επιδιώξεις τους, κάθε αντίσταση συλλογική και οργανωμένη πρέπει να καμφθεί

Μέσα από τον προϋπολογισμό θεσμικά, ασφαλιστικά, εργασιακά, μισθολογικά δικαιώματα περικόπτονται και εξαφανίζονται. Μέσα από ιδιωτικοποιήσεις, φορολογικά μέτρα και περιστολή του κράτους δικαίου οδηγούμαστε στην πλήρη ισοπέδωση του βιοτικού μας επιπέδου. Οι καθημερινοί πλειστηριασμοί κατοικιών αποδεικνύουν το μέγεθος και την ένταση της επίθεσης που επί 7!! συνεχή χρόνια δεχόμαστε.

Το έτος 2018 αποτελεί την χρονιά που θα ενταθούν οι ιδιωτικοποιήσεις. Η ΕΥΔΑΠ είναι μία εταιρεία της οποίας η ιδιωτικοποίηση προβλέπεται από τον προϋπολογισμό που κατατίθεται.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

‘Έχουμε φτάσει στο πιο κρίσιμο και αποφασιστικό σημείο του αγώνα μας για να μην χάσει η ΕΥΔΑΠ το δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα της. Για όλους αυτούς τους λόγους που μας αφορούν ΑΜΕΣΑ είναι καθήκον μας να συμμετάσχουμε ΕΝΩΤΙΚΑ ΜΑΖΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΩΡΑ 11:00

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                   Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΚΟΝΔΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                                ΡΕΤΟΥΝΙΩΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Please enter your comment!
Please enter your name here