Μία μία κλείνει τις… υποχρεώσεις της η ΑΕΚ περιμένοντας την οικοδομική άδεια όπου και θα σηματοδοτήσει την έναρξη των εργασιών για την «Αγιά Σοφιά». Μετά την αρχαιολογική Υπηρεσία και τη ΔΕΔΔΗΕ και η ΕΥΔΑΠ έδωσε το «ok»

Θέλοντας να είναι πανέτοιμοι για να ξεκινήσουν τις εργασίες με το που δοθεί η οικοδομική άδεια, στην Ένωση δουλεύουν καθημερινά πάνω στο πρότζεκτ του γηπέδου έτσι ώστε να κερδίσουν πολύτιμο χρόνο από αυτόν που έχει χαθεί, λόγω των διάφορων καθυστερήσεων.

Η ΑΕΚ έχει πάρει όρους δόμησης από την πολεοδομία Νέας Ιωνίας, έχει την έγκριση από την Αρχαιολογική Υπηρεσία για τις εκσκαφές αλλά και της ΔΕΔΔΗΕ για το ρεύμα στο εργοτάξιο και πλέον έχει και την έγκριση της ΕΥΔΑΠ, όπως γράφει η Ώρα, που της επιτρέπει να έχει νερό στο χώρο του γηπέδου, μέσω ειδικής παροχής αποκλειστικά για την «Αγιά Σοφιά».

Στην Ένωση έχουν επικεντρωθεί στο να ξεμπερδέψουν με την γραφειοκρατία αφού στο τέλος του μήνα ή το αργότερο στις αρχές του επόμενου, ο φάκελος του γηπέδου που εξετάζεται από την ΔΟΚΚ θα περάσει από την αρχιτεκτονική επιτροπή, η οποία θα δώσει την έγκρισή της, κάτι που θα αποτελέσει επί της ουσίας και το πρώτο βήμα για την άδεια. Αν περάσει από εκεί το θέμα στη συνέχεια θα είναι τυπικό και θα ολοκληρωθεί λίγο μετά, με την ΑΕΚ να παίρνει και επίσημα το «οκ» για την έναρξη κατασκευής του γηπέδου της.

ΣΧΟΛΙΑ

Please enter your comment!
Please enter your name here