ΑΚΕ ΕΥΔΑΠ: “Ηχηρή νίκη της ΑΚΕ στο Σύλλογο Προσωπικού”

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΥΔΑΠ
ΑΓΩΝΑΣ – ΔΡΑΣΗ – ΕΝΟΤΗΤΑ

04 Φεβρουαρίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Ηχηρή νίκη της ΑΚΕ στο Σύλλογο Προσωπικού

Στο μεγαλύτερο και ιστορικότερο σύλλογο της ΕΥΔΑΠ, το Σύλλογο Προσωπικού, η ΑΚΕ κατάφερε να φτάσει για πρώτη φορά στην κορυφή και να πάρει τη νίκη. Με τα σημαντικά ποσοστά του 35% στην ΟΜΕ και 32,1% στο ΔΣ επικράτησε στις εκλογές, ποσοστό διπλάσιο από την προηγούμενη φορά. Η ιδιαίτερα αυξημένη συμμετοχή δείχνει το ενδιαφέρον και την αγωνία των συναδέλφων για τα όσα συμβαίνουν, αλλά και την ανάγκη για έργο.

Η ΑΚΕ κατάφερε να πάρει 5 έδρες στο ΔΣ, 5 στην ΟΜΕ και 2 στο ΕΚΑ, αυξάνοντας σημαντικά τις δυνάμεις της από το 2017. Η ΕΣΚ ήρθε στη δεύτερη θέση, αυξάνοντας τα ποσοστά της. Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ βρέθηκε στην τρίτη θέση, η ΠΑΣΚΕ στην τέταρτη, το ΣΕΚΕΣ στην πέμπτη σημειώνοντας μεγάλη απώλεια στα ποσοστά του και η «ΔΑΚΕ» δεν κατάφερε να πάρει έδρα ούτε στο ΔΣ, ούτε και στην ΟΜΕ, κάτι που σαφώς καταδεικνύει τα αντίθετα με όσα θέλουν κάποιοι να πιστεύουν. Έχουμε γίνει όλοι μάρτυρες της κατρακύλας της ΟΜΕ, αλλά και της αποτυχίας της ΣΣΕ, που μας στερεί τα εισοδήματα και τα δικαιώματά μας.

Τα αποτελέσματα των εκλογών δείχνουν ξεκάθαρα ότι οι εργαζόμενοι έχουν επιλέξει να καταδικάσουν τα ψέματα, το διχασμό και τις κενές επιθέσεις που γίνονται όλα αυτά τα χρόνια και το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας κρατούν όλους δέσμιους μιας ομάδας δήθεν συνδικαλιστών. Οι εργαζόμενοι ζήτησαν ενότητα, υπευθυνότητα, σοβαρότητα, ομόνοια και ουσιαστικό έργο και αυτό ακριβώς αποτελεί για εμάς προτεραιότητα και καθήκον.

Για όλους εμάς στην ΑΚΕ αυτή η νίκη, ανήκει πρώτα και πάνω από όλα στους εργαζόμενους και σηματοδοτεί μια νέα μέρα στο συνδικαλιστικό κίνημα της ΕΥΔΑΠ, που θα κινηθεί δυναμικά και αποφασιστικά για να διεκδικήσει όσα πραγματικά αξίζουν οι συνάδελφοι μας.

Οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να στηρίξουν ικανά πρόσωπα που έχουν αποδείξει διαχρονικά τόσο τις ικανότητές τους, όσο και την όρεξή τους για δουλειά και προσφορά, πέρα από τους εκβιασμούς και τις μεθοδεύσεις και μακριά από τις κομματικές γραμμές.

Ήρθε η στιγμή να πάει μπροστά ο Σύλλογος και να γίνει ουσιαστικός αγώνας. Να μπει ένα τέλος στην αδράνεια και στο συμβιβασμό.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την στήριξή σας, την εμπιστοσύνη σας και τη δύναμη που μας δίνετε. Ευχαριστούμε και όλα τα άξια στελέχη που μας τίμησαν με την υποψηφιότητά τους στο ψηφοδέλτιό μας και δεσμευόμαστε να είμαστε στην πρώτη γραμμή των διεκδικήσεων για όλους!

Εκλέγονται οι:

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

1. ΡΕΤΟΥΝΙΩΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ (ΣΑΚΗΣ)

2. ΜΗΛΑΙΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ
3. ΚΥΠΑΡΙΣΣΗΣ      ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
4. ΠΑΥΛΙΤΙΝΑΣ ΦΩΤΙΟΣ
5. ΚΑΨΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ

   1. ΜΠΑΛΚΑΜΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
  2. ΔΕΔΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
  3. ΒΥΘΟΥΛΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
  4.ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΜΑΡΙΑ
  5. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΙΣΤΕΑ

 

ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ

        1. ΠΑΥΛΙΤΙΝΑΣ ΦΩΤΙΟΣ
        2. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ

        1. ΜΠΟΥΡΟΥΤΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
        2. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ε.ΥΔ.Α.Π.

1. ΡΕΤΟΥΝΙΩΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ (ΣΑΚΗΣ)
       2. ΒΑΡΔΑΛΑΚΗ ΕΥΓΕΝΙΑ
       3. ΤΣΑΜΗ ΜΑΡΙΑ
       4. ΖΑΡΩΤΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
       5. ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ
        1. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
        2. ΜΑΚΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
        3. ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
        4. ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
       5. ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

1. ΧΑΤΟΥΠΗ ΜΑΡΙΑ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΣΧΟΛΙΑ

Δώστε το σχόλιό σας
Please enter your name here