ΑΚΕ ΕΥΔΑΠ: «Η αλήθεια, απάντηση στα παραμύθια»

Δημοσιεύτηκε στις:

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΥΔΑΠ
  ΑΓΩΝΑΣ – ΔΡΑΣΗ – ΕΝΟΤΗΤΑ
  

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
H AΛΗΘΕΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ 

ΑΘΗΝΑ 15-11-2018

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Μιας και η «ΔΑΚΕ» μας μιλάει για παραμύθια, θα της απαντήσουμε με αλήθειες.  Στην επιστολή που θα βρείτε στο τελος της ανακοίνωσης, η «ΔΑΚΕ» καταθέτει ένσταση και χαρακτηρίζει την εκλογή της αντιπροέδρου της ΟΜΕ κ. Λιάπη, ως παράτυπη. Στην χθεσινή της όμως ανακοίνωση μας λέει  «ότι η συνεδρίαση συνεχίστηκε νόμιμα αφού υπήρχε απαρτία και η Αντιπρόεδρος προέδρευσε σύμφωνα με το Καταστατικό της ΟΜΕ».
Κρίνοντας από τα παραπάνω, τα μέλη του ΔΣ της «ΔΑΚΕ»:

  1. Μάλλον δεν γνωρίζουν την έννοια των λέξεων «παράτυπη» και «νόμιμη»
  2. Έχουν κάνει την κωλοτούμπα επάγγελμα και την αναίρεση των λεγομένων καθώς και των υπογραφών τους πάγια τακτική
  3. Οι λέξεις ασυνέπεια, υποκρισία και αναξιοπιστία είναι οι μόνες που τους χαρακτηρίζουν

Καταγγέλλουν με στόμφο τις δήθεν παρατυπίες και ψάχνουν ευθύνες προς πάσα κατεύθυνση, αλλά μαζί με τις άλλες παρατάξεις καταψήφισαν τον έλεγχο σε βάθος χρόνου, παρά την απόφαση του Συνεδρίου της ΟΜΕ, ενώ ταυτόχρονα αποδέχονται και προσπαθούν να νομιμοποιήσουν «μαϊμού» συνεδριάσεις. Οι άνθρωποι πραγματικά βρίσκονται σε απόγνωση και το μόνο που τους προσφέρουμε είναι η λύπησή μας.
Η δε κ. Λιάπη περιμένουμε να μας απαντήσει γιατί παραμένει στη θέση της λαμβάνοντας τα προνόμια και τις αμοιβές που αυτή της προσφέρει, όταν η ίδια η παράταξη της, την χαρακτηρίζει παράτυπη. Εκτός και αν πλέον πρόσκειται σε άλλη παράταξη.

Η «ΔΑΚΕ» μήπως γνωρίζει σε ποια παράταξη ανήκει τελικά η κ. Λιάπη; 
Γιατι από ότι θυμόμαστε, την καρατόμησαν από τη θέση της Προέδρου τους.
Ιδού που μπορεί να φτάσει η κατρακύλα όσων έχουν κάνει τη «θεσούλα» αυτοσκοπό, μόνο και μόνο για να εισπράττουν από παντού και να αρπάζουν κυριολεκτικά ότι ψίχουλα τους πετάνε, απαρνούμενοι ιδεολογία και πιστεύω. 
 
ΥΓ. Να θυμίσουμε τέλος στη ΔΑΚΕ, επειδή μας μίλησε για εκλογικές επιτυχίες, ότι σε 4 αναμετρήσεις που έγιναν από την αρχή της θητείας της ΟΜΕ (Επιστημονικός, Μηχανικοί, Μέση Εκπαίδευση, Φύλακες), δεν έχει καταφέρει να βρει ούτε την ψήφο των ίδιων της των υποψηφίων και δεν εξέλεξε πουθενά εκπροσώπους μένοντας στο μηδέν. Οι εργαζόμενοι έδωσαν και θα ξαναδώσουν την απάντηση στη λασπολογία, τη συκοφαντία και τη ανικανότητα. Αυτή είναι η ΔΑΚΕ του Ν. Κιουτσούκη.

530ΥποστηρικτέςΚάντε Like
92ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
21ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΣΧΟΛΙΑ

Δώστε το σχόλιό σας
Please enter your name here