ΑΚΕ ΕΥΔΑΠ: Οι προεκλογικοί “έρωτες” και τα γαμήλια δώρα

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΥΔΑΠ
ΑΓΩΝΑΣ – ΔΡΑΣΗ – ΕΝΟΤΗΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 19/10/2018

Οι προεκλογικοί “έρωτες” και τα γαμήλια δώρα

Σήμερα είναι μια ιστορική μέρα για την ΕΥΔΑΠ, καθώς οι πολίτες μπορούν να προσέρχονται στο νέο Προϊστάμενο του Περιφερειακού Κέντρου Αμαρουσίου Πέτρο Μπαστέα, ο οποίος θα τους “επιβεβαιώνει” ότι όσοι δηλώνουν οικονομική αδυναμία δε θα πληρώνουν τους λογαριασμούς τους, καμία παροχή νερού δε θα κόβεται και κανένας συμπολίτης μας δε θα μείνει χωρίς το κοινωνικό αγαθό του νερού.

Αυτές ήταν οι προγραμματικές αρχές και δεσμεύσεις του Π. Μπαστέα πρωτοπαλίκαρου του ΣΕΚΕΣ που μαζί με όλους τους βολεμένους συντρόφους του, ήταν ένθερμοι υποστηρικτές του κινήματος “δεν πληρώνω”, του δημόσιου χαρακτήρα του νερού και φυσικά της απαγόρευσης διακοπής οποιασδήποτε παροχής νερού για χρέη.

Έτσι μας παραπληροφορούν καθημερινά, όπως και στην ανακοίνωση – αναδημοσίευση του ΣΕΚΕΣ, που καταδικάζει τις διακοπές νερού στις 7/10/2018 με τίτλο “Η ανάλγητη πολιτική της ΕΥΔΑΠ με τις διακοπές νερού”, στην οποία εκτός των άλλων δυσφημούν το σύνολο των συναδέλφων μας στα Περιφερειακά Γραφεία, που καθημερινά δίνουν με συνέπεια τη μάχη στην πρώτη γραμμή. 

Αυτή λοιπόν την ανάλγητη πολιτική, που “καταδικάζει” το ΣΕΚΕΣ αναλαμβάνει από σήμερα να υλοποιήσει ο αγωνιστής Π. Μπαστέας, με τις 3000 διακοπές νερού κάθε εβδομάδα για χρέη από 100 ευρώ σε συνανθρώπους μας οικονομικά αδύνατους. Αυτήν την κατά τα άλλα κοινωνική πολιτική που ονομάζει η Διοίκηση.

Στην οποία Διοίκηση βέβαια πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια που τοποθετεί τους κατάλληλους ανθρώπους στις κατάλληλες θέσεις, για να αντιμετωπίσουν το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα της Εταιρείας, που δεν είναι άλλο από τις οφειλές που κατά τη θητεία της εκτοξεύτηκαν στα ύψη, φτάνοντας τα 250 εκ. ευρώ.

Δε μας εκπλήσσουν οι επιλογές της σύντομα απερχόμενης Διοίκησης, καθώς ήδη έχει τοποθετήσει τους ημετέρους Συριζαίους σε όλες τις Διευθυντικές θέσεις με καταστροφικές για την Εταιρεία συνέπειες και μπαίνοντας στην προεκλογική περίοδο θα τοποθετήσει ακόμη περισσότερους, με περισσότερες “εξυπηρετήσεις”.

Ξεκινώντας από τον σύντροφο Π. Μπαστέα που έχει αποδείξει τις ικανότητές του και στην υποψηφιότητα του στην Περιφέρεια στις προηγούμενες εκλογές που κατέβηκε υποψήφιος με το συνδυασμό του Σύριζα, όπου και απέτυχε παταγωδώς.

Το μόνο σταθερό τελικά στη Διοίκηση Μπενίση ήταν οι δηλώσεις του, ότι ανέλαβε “ως κομματάρχης και όχι ως μάνατζερ”, κάτι που επιβεβαιώνει πλήρως χρησιμοποιώντας την ΕΥΔΑΠ ως κομματικό λάφυρο.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΚΕ

ΣΧΟΛΙΑ

Δώστε το σχόλιό σας
Please enter your name here