ΑΚΕ ΕΥΔΑΠ: “Δείχνουν τον πολιτισμό τους”

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΥΔΑΠ
ΑΓΩΝΑΣ – ΔΡΑΣΗ – ΕΝΟΤΗΤΑ

Αθήνα 7 Μαρτίου 2019

ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Μετά και τη χθεσινή ανακοίνωση της Συμμαχίας για το Πολιτιστικό Κέντρο, οφείλουμε να απαντήσουμε, παρόλο που κατανοούμε πλέον, ότι η όλη κατάσταση έχει αρχίσει και κουράζει όλους μας.

Κάθε συνάδελφος που επιθυμεί να εγγραφεί και να συμμετάσχει στο έργο του Πολιτιστικού Κέντρου, για εμάς όχι μόνο είναι καλοδεχούμενος, αλλά αποτελεί ακόμη απαραίτητη προϋπόθεση και κίνητρο για την προαγωγή και ανάδειξη του έργου του Πολιτιστικού μας.

Το ζήτημα είναι ότι όλοι αυτοί που δήθεν μιλούν για νομιμότητα, είναι αυτοί που την παραβιάζουν και προσπαθούν με τις άναρχες πλέον κραυγές τους να επικρατήσουν της λογικής και του νόμου.

Οι εγγραφές των συναδέλφων κατατέθηκαν δυο εβδομάδες μετά το τελευταίο ΔΣ του Πολιτιστικού Κέντρου, που έγινε στις 13/02/2019 και άρα βάσει του Καταστατικού άρθρο 4, παρ. 3, για να γίνουν δεκτές θα πρέπει να εγκριθούν στο επόμενο ΔΣ, κάτι το οποίο θα εισηγηθούμε όλοι μας.

Άλλωστε η κατάσταση ψηφισάντων επικυρώθηκε ήδη από τη δικαστικό, κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης.

Δυστυχώς διαπιστώνουμε με λύπη μας, ότι κάποιοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τους συναδέλφους, κατά την προσφιλή τους τακτική, προσπαθώντας να υφαρπάξουν ψήφους, λίγες μόλις μέρες πριν τις εκλογές. Τους έπιασε ξαφνικά ο πόνος για τους συναδέλφους και το Πολιτιστικό…

Ρωτάμε τη Συμμαχία των προθύμων:

Γιατί παραβιάζετε το Καταστατικό; Που αποσκοπείτε;
Γιατί προσπαθείτε τόσο απεγνωσμένα να αλλοιώσετε το αποτέλεσμα των εκλογών;
Τι σας φοβίζει στην ψήφο των εργαζομένων;
Αν κρίνουμε από τις πράξεις σας, γνωρίζουμε όλοι, ότι το παρελθόν είστε εσείς, όπου επί 16 χρόνια παρουσίας σας στη διοίκηση του Πολιτιστικού Κέντρου, με άλλη ονομασία αλλά οι ίδιοι άνθρωποι, ξέρουμε όλοι τον τρόπο που διαχειριστήκατε την τύχη του Πολιτιστικού Κέντρου και ψηφίζατε οικονομικούς και διοικητικούς απολογισμούς παρόλες τις προσπάθειες που κάνετε τώρα για να σβήσετε το παρελθόν σας. Ως γνωστόν η αναξιοπιστία σας φαίνεται καθημερινά, όταν πρώτα ψηφίζετε και μετά καταγγέλλετε όσα οι ίδιοι έχετε ψηφίσει.

Όσες μάσκες και να φορέσετε, κανείς δεν πείθεται από τα δήθεν νέα και άφθαρτα προσωπεία σας και κανείς δεν έχει διαγράψει τα πεπραγμένα σας.

Εμείς ζητήσαμε να γίνει έλεγχος και στα πεπραγμένα του Πολιτιστικού Κέντρου, τον οποίο και αρνήθηκαν σύσσωμοι ΟΛΟΙ οι «άγγελοι της νομιμότητας», και ούτε έφεραν το θέμα προς συζήτηση στη Γενική Συνέλευση.

Το Πολιτιστικό Κέντρο οφείλει να είναι ένας χώρος ελεύθερης διακίνησης ιδεών όλων των συναδέλφων και προαγωγής του Πολιτισμού μας και του έργου των ανθρώπων που πιστά υπηρετούν με στόχο το κοινό και όχι το προσωπικό συμφέρον. Επιβάλλεται κάποιοι να αφήσουν τον προεκλογικό πανικό τους και τις μικροπολιτικές σκοπιμότητες έξω από το Πολιτιστικό μας Κέντρο.

Το Πολιτιστικό Κέντρο θα πρέπει να απαρτίζεται από ανθρώπους που δρουν, μιλούν και σκέφτονται πολιτισμένα!

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΑΚΕ

ΣΧΟΛΙΑ

Δώστε το σχόλιό σας
Please enter your name here