ΑΚΕ ΕΥΔΑΠ: “Συνεχίζουμε δυναμικά”

ΑΚΕ ΕΥΔΑΠ
Αθήνα 15 Νοεμβρίου 2017

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συναδέλφους μας για τη θετική και άμεση ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα μας, καθώς και για το μεγάλο ενδιαφέρον και τη συμμετοχή τους στο θέμα της διεκδίκησης των μισθολογικών προαγωγών.

Αν και βασική μας αρχή, είναι να μην απαντάμε σε προκλητικές ανακοινώσεις που σκοπό έχουν την αναστάτωση και τη διάσπαση των εργαζομένων, είμαστε αναγκασμένοι να ανταποκριθούμε προκειμένου να διασφαλίσουμε το συμφέρον των συναδέλφων μας.

Τι μας προτείνει το ΣΕΚΕΣ συνάδελφοι; Την καταστροφή. Να μη διεκδικήσουμε το νόμιμο δικαίωμα μας,  αφήνοντάς το να παραγραφεί το Δεκέμβριο και να το θέσουμε για επίλυση στη νέα συλλογική σύμβαση εργασίας την άνοιξη του 2018. Ενώ ξέρουν ότι από τον Μάρτιο του 2017, η Διοίκηση αρνείται να επιλύσει το θέμα που με μια απόφαση του ΔΣ, θα μπορούσε να λύσει άμεσα. Είναι φανερό ότι το ΣΕΚΕΣ, για μία ακόμη φορά με τη θέση του, στέκεται στο πλευρό της Διοίκησης και όχι των εργαζομένων. Συνεχίζοντας μας λέει ότι δεν θα έπρεπε να διεκδικήσουμε τις μισθολογικές προαγωγές των συναδέλφων, αλλά να ασχολούμαστε μόνο με τα ασφαλιστικά μέτρα και τα 42.000 ευρώ κάποιων εις βάρος όλων των υπολοίπων. Αυτή είναι η κατάντια τους!

Είναι θετικό ότι ο Σύλλογος Αποχέτευσης, σε ανακοίνωσή του, επικροτεί την απόφασή μας για τη διεκδίκηση των μισθολογικών προαγωγών, και τονίζουμε ότι η επιλογή του νομικού μας συμβούλου έγινε με κριτήριο την νομική του εμπειρία και την άριστη γνώση των εργασιακών θεμάτων. Ειδικότερα κατέχει μεγάλη γνώση των θεμάτων της ΕΥΔΑΠ, έχει κερδίσει σχεδόν όλες τις νομικές υποθέσεις, έχει γνωμοδοτήσει για το συγκεκριμένο θέμα και έχει όλες τις προυποθέσεις για να μας φέρει το καλύτερο αποτέλεσμα. Θα πρέπει όμως και οι άλλοι σύλλογοι να προχωρήσουν ενωμένοι και αποφασισμένοι για να μπορέσουμε όλοι μαζί, μέχρι τις 28.11.2017, να συγκεντρώσουμε τα απαραίτητα έγγραφα για να καταθέσουμε τις δικαστικές μας προσφυγές.

Εμείς είμαστε εδώ και συνεχίζουμε να διεκδικούμε και να δίνουμε ουσιαστικές λύσεις στα προβλήματα των εργαζομένων.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΙΟΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Δώστε το σχόλιό σας
Please enter your name here