Ανακοίνωση των μελών της μειοψηφίας του Δ.Σ. του Συλλόγου Καταμέτρησης

Μετά τις εκλογές του Συλλόγου Καταμέτρησης τον Απρίλιο του 2014, οι συσχετισμοί στο Διοικητικό Συμβούλιο άλλαξαν. Απόλυτα σεβαστή η επιλογή των συναδέλφων.

Ο σεβασμός, όμως, της θέλησης των συναδέλφων, δεν είναι αντίστοιχος με τον σεβασμό της πλειοψηφίας των μελών του Δ.Σ. έναντι της μειοψηφίας του.

Οι συνάδελφοι της πλειοψηφίας του νέου Δ.Σ. θεωρούν ότι η συνδικαλιστική  πρακτική αρχίζει και τελειώνει με την λογική του ιδιοκτήτη του σωματείου.

Χωρίς την έγκριση του Δ.Σ., αφού φρόντισαν να μην το συγκαλέσουν, αποφάσισαν με λογική παρέας και «παραμάγαζου» της ΔΑΚΕ, το ποιοι και πως θα πάνε στην Θεσσαλονίκη για την κινητοποίηση στη ΔΕΘ.

Στην συνέχεια, συνεπείς σε αυτή τη λογική, δεν μπήκαν στον κόπο να ενημερώσουν τα μέλη της μειοψηφίας για τα αποτελέσματα της συνάντησής τους με υπηρεσιακούς παράγοντες.

Ποια εξήγηση να δώσουμε; Συνδικαλιστική ανεπάρκεια; Ιδιοκτησιακή λογική, ότι τώρα σαν ΔΑΚΕ, δεν χρειάζεται να δίνουν εξηγήσεις τώρα που κατέχουν την πλειοψηφία;

Το χειρότερο θα είναι να ισχύουν και τα δύο.

Καλούμε τους συναδέλφους της πλειοψηφίας να συναισθανθούν τις ευθύνες τους και να λειτουργήσουν το Σύλλογο, με βάση τις καταστατικές τους υποχρεώσεις.

Παπαπαναγιώτου Ευγένιος

Μερσινιάς Αλέκος

Καρούσος Γιώργος

 

ΣΧΟΛΙΑ

Δώστε το σχόλιό σας
Please enter your name here