ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

29/10/2018

Αγαπητοί συνάδελφοι,

H ευθύνη που συνεπάγεται η θέση μου με υποχρεώνει για μια ακόμα φορά να απαντήσω στα όσα ψευδώς αναφέρονται στην από 26/10 Ανακοίνωση της ΔΑΚΕ.

Συγκεκριμένα:

  • Το 2009 ήμουν Προϊσταμένη στην Υπηρεσία 1022 και όχι στη Διεύθυνση Εσωτερικού Ελέγχου, συνεπώς δεν υπέγραψα τότε κανέναν έλεγχο.
  • Η Διεύθυνση Εσωτερικού Ελέγχου βραβεύτηκε και έλαβε διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση από Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, χωρίς να καταβάλλει καμία χορηγία προς αυτό.
  • Η συνεργασία της Διεύθυνσης Εσωτερικού Ελέγχου με τον αναφερόμενο εξωτερικό σύμβουλο ξεκίνησε από την προκάτοχό μου στη Διεύθυνση και τερματίστηκε επί ημερών μου.
  • Ως προς την σπουδαιότητα των ευρημάτων του ελέγχου για τα συμφέροντα της εταιρείας, αρμόδιο να τα αξιολογήσει είναι το Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο ήδη αποφάσισε σχετικά.

Η Διεύθυνση Εσωτερικού Ελέγχου είναι σταθερά προσηλωμένη στις αρχές της ακεραιότητας, της διαφάνειας και της χρηστής εταιρικής διακυβέρνησης, γιατί αυτές εξασφαλίζουν τη βιώσιμη ανάπτυξη της εταιρείας και ένα καλύτερο εργασιακό μέλλον για ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους.

Μαρίνα Λιακοπούλου

ΣΧΟΛΙΑ

Δώστε το σχόλιό σας
Please enter your name here