Σάββατο 25/05/2019

Αποτυχημένοι γκαιμπελίσκοι

Δημοσιεύτηκε στις:

Δεν με εκπλήσσει ότι η EKO Νέας Δημοκρατίας στην προχθεσινή ανακοίνωσή της (14/5/2019) έκανε ότι μπορούσε για να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο όριο αθλιότητας κάνοντας λόγο για «για προεκλογικό περίπτερο Προϊσταμένων βορείων προαστίων» αφήνοντας ταυτόχρονα υπονοούμενα για «τοποθετήσεις ημετέρων, τους οποίους κατεβάζουν και υποψήφιους στις ερχόμενες εκλογές».

Ο χονδροειδέστατος γκαιμπελισμός τους («και το μεγαλύτεροι ψέμα να πεις λέγε – λέγε, όλο και κάτι μένει») δεν είναι πρωτοφανής. Έχουν βγάλει και άλλες ανακοινώσεις ψευδόμενοι γνωρίζοντας την  αλήθεια. Απλά τώρα δεν γράφουν ονόματα γιατί, προφανώς, δεν αντέχουν άλλον εισαγγελέα. Τους φτάνει αυτός για τις «ατασθαλίες» στην ΟΜΕ και στην Ένωση Υπαλλήλων.

Αυτό όμως που εκπλήσσει είναι το θράσος και η ευκολία με τα οποία οι ανώνυμοι συντάκτες του κειμένου πετάνε λάσπη ανενδοίαστα, χωρίς να υπολογίζουν το κόστος. Αλήθεια, τόσο αφελείς θεωρούν τους οπαδούς τους; Τόσο εθισμένους τους έχουν στα ψεύδη και τη λασπολογία και δεν φοβούνται τις αντιδράσεις; Είναι δυνατόν ο «δεξιός» συνάδελφος και συναδέλφισσα να δέχεται αδιαμαρτύρητα τις αθλιότητες  που του /της σερβίρουν κάθε τόσο; Ποιόν ωφελεί (κόμμα ή πρόσωπα) το δηλητήριο με το οποίο ποτίζουν τις σχέσεις συναδέλφων; Αλήθεια όλα τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΚΟ ΝΔ, τα απλά μέλη του κόμματος,  συμφωνούν με αυτή την αυτοκτονική τακτική των φερομένων ως υπευθύνων του κόμματός τους στην ΕΥΔΑΠ;

Το θετικό της όλης ιστορίας είναι ότι η συνεχιζόμενη λύσσα των κατεστημένων κομματαρχών απέναντι σε όσους δεν υποτάσσονται στις εκάστοτε πολιτικές, κομματικές και συνδικαλιστικές πολιτικές και χαλάνε το κλίμα υποταγής και συναλλαγής που θέλουν να επικρατήσει, μας πείθει ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο και δίνει κουράγιο για να συνεχίσουμε.

530ΥποστηρικτέςΚάντε Like
90ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
20ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΣΧΟΛΙΑ

Δώστε το σχόλιό σας
Please enter your name here