Γ. Αλεξανδράκης: “Η νέα κυβέρνηση έρχεται, με  στοχευμένες διαρροές, να υπονομεύσει την  ΕΥΔΑΠ”

Εκπρόσωπος Εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο  της ΕΥΔΑΠ

Γιώργος Αλεξανδράκης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 17/7/2019

Η νέα κυβέρνηση, με το καλημέρα,  έρχεται με  στοχευμένες διαρροές στα μέσα μαζικής  ενημέρωσης ( βλ. πρωτοσέλιδο ΕΣΤΙΑΣ 15.9.2019 )  να υπονομεύσει την  ΕΥΔΑΠ. Παραβλέπει σκόπιμα  την καλή οικονομική της  κατάσταση και  την  κατατάσσει μεταξύ άλλων προβληματικών  και  δρομολογούμενων προς άμεση ιδιωτικοποίηση επιχειρήσεων.

Οι δρομολογημένες ιδιωτικοποιήσεις, θα οδηγήσουν νομοτελειακά σε απολύσεις προσωπικού, είτε αυτές θα καμουφλαριστούν ως εθελούσια έξοδος κατά το πρότυπο της εποχής των μνημονίων, είτε θα γίνουν απροκάλυπτα, με απολύσεις   συναδέλφων μας που απασχολούνται με  ευέλικτες μορφές εργασίας (ενοικιαζόμενοι, δελτία παροχής υπηρεσιών κτλ.).

Δεν είναι τυχαίο, ότι τα δημοσιεύματα αυτά, συμπίπτουν χρονικά με την δυσμενή αλλαγή των όρων εργασίας, στις συμβάσεις των ενοικιαζόμενων εργαζόμενων, από φίλα διακείμενους και στη σημερινή κυβέρνηση υψηλόβαθμους υπηρεσιακούς παράγοντες.

Με παρέμβαση μου τις 16.9.2019 στο ραδιόφωνο « Στο Κόκκινο» 105,5 fm και την πρωινή εκπομπή Σαδανικοί Στίχοι με την Γεωργία Σαδανά  ενημέρωσα για την καλή οικονομική κατάσταση της ΕΥΔΑΠ και ξεκαθάρισα ότι οι όποιες μεθοδεύσεις της νέας κυβέρνησης που θα θίγουν το δημόσιο χαρακτήρα της ΕΥΔΑΠ και τους εργαζόμενους θα μας βρουν αντίθετους.

ΣΧΟΛΙΑ

Δώστε το σχόλιό σας
Please enter your name here