ΔΑΚΕ ΕΥΔΑΠ
1 Νοεμβρίου  2017

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ 

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Σήμερα παρουσία των συναδέλφων μας υδρονομέων που, μετά τη μεθόδευση της Διοίκησης βρίσκονται υπό απόλυση,  πραγματοποιήθηκε παρέμβαση της ΟΜΕ και των Πρωτοβάθμιων Σωματείων της ΕΥΔΑΠ στο ΔΣ της Εταιρείας στις 1.11.2017 με αίτημα την παραμονή στην εργασία των 23  Υδρονομέων.

Δυστυχώς το μόνο που αποκομίσαμε είναι η προφορική δέσμευση του Διευθύνοντος ότι δεν θα προβεί σε καμία απόλυση εάν και εφόσον πάρει Γνωμοδότηση από Καθηγητές Πανεπιστημίου που να τους απαλλάσσει από οποιαδήποτε ποινική ευθύνη που ενδεχομένως να προκύπτει από την επιστολή του ΑΣΕΠ όπως ο ίδιος ισχυρίζεται.

Αποδεικνύεται ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ προωθεί δήθεν ανάπτυξη με απολύσεις, ελαστικές σχέσεις εργασίας και κρατώντας ομήρους ολόκληρες κατηγορίες εργαζομένων.  Αν η φιλεργατική κυβέρνηση δείξει την απαιτούμενη πολιτική βούληση μπορεί και πρέπει να λύσει το ζήτημα άμεσα.

Για το λόγο αυτό αύριο συμμετέχουμε όλοι μαζί στη στάση εργασίας 12:00 – 15:00 και καλούμε όλο το προσωπικό να συμμετέχει δυναμικά στην παράσταση διαμαρτυρίας στη 13:00 στο Υπουργείο Υποδομών (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε – Στάση Μετρό Εθνική Άμυνα).

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ

Η Πρόεδρος
Ρούλα Κωστοπούλου
Ο Γεν. Γραμματέας
Δημήτρης Σουλιώτης

ΣΧΟΛΙΑ

Please enter your comment!
Please enter your name here