Εκδήλωση για τη μη ιδιωτικοποιήση του νερού στο Γαλάτσι.

Ο Δήμος Γαλατσίου πήρε την Παρασκευή 22/2 τη σκυτάλη από το Δήμο Παλλήνης όπου πριν λίγες ημέρες ελήφθη και η πρώτη θαρραλέα απόφαση από το Δημοτικό του Συμβούλιο ώστε να παραμείνει το νερό κοινωνικό αγαθό, ασφαλές και φθηνό για όλους και ο φορέας διαχείρισής του, η ΕΥΔΑΠ ΑΕ, να συνεχίσει να είναι μία Δημόσια και κοινωνική εταιρεία.
Ελπίζοντας πως η απόφαση αυτή θα ανοίξει τον δρόμο και για άλλες παρόμοιες αποφάσεις, συνεχίστηκε η πρωτοβουλία των εκπροσώπων των συλλόγων εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ, της πρωτοβουλίας πολιτών για την μη ιδιωτικοποίηση του νερού στην Ελλάδα «SAVEGREEKWATER» με την αρωγή και τη στήριξη του Δήμου Γαλατσίου που φιλοξένησε και την εκδήλωση.

Υπεγράφη ψήφισμα για το “ΝΕΡΟ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ” και θα επιδοθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο για λήψη απόφασης. Ηλιούπολη, Περιστέρι, Παλλήνη, Γαλάτσι και έπεται η συνέχεια.
Η Ολυμπιάδα ενημέρωσης για το νερό θα καλύψει όλους τους ΟΤΑ της Αττικής!

Στην εκδήλωση πήραν το λόγο ο Κώστας Ρίπης από το Σύλλογο Μηχανικών Π.Ε. & Τ.Ε. ΕΥΔΑΠ, η Δημοτικής Σύμβουλος Γαλατσίου Ελένη Αυλωνίτου, η Έφη Σπυροπούλου από την “ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ”, ο Πρόεδρος του Επιστημονικού Συλλόγου ΕΥΔΑΠ Ηλίας Κορλός, ο Γιάννης Μανιάτης, εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Γαλατσίου για Πράσινο και Περιβάλλον.
Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση με τους παρευρισκόμενους αρκετοί από τους οποίους πήραν το λόγο για να καταθέσουν τις απόψεις τους.


ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Δώστε το σχόλιό σας
Please enter your name here