Εννιά χρόνια είναι πολλά: Nα τελειώσει o Γολγοθάς που βιώνουν οι 23 υδρονομείς

Οι 23 Υδρονομείς

Αθήνα  3.7.2018 

«Μην ψεύδου, αλλ’ αλήθευε»
(Να μην λες ψέματα, αλλά αλήθεια)
Σόλων ο Αθηναίος

Πολύς ο λόγος και οι ψίθυροι, το τελευταίο διάστημα για τους 23 υδρονομείς, περί πλαστών εγγράφων, παρανόμων προσλήψεων, ανύπαρκτων προϋπηρεσιών, κ.λ.π.

ΨΕΜΑΤΑ:  Το ΑΣΕΠ ουδέποτε συμφώνησε με τους όρους του Διαγωνισμού 1/336Μ/2009.

ΑΛΗΘΕΙΑ: Το ΑΣΕΠ συμμετείχε στους όρους του διαγωνισμού και μάλιστα τους ενέκρινε.( Δείτε εδώ την απόφαση του Δ.Σ. για τον διαγωνισμό το 2009 ).

ΨΕΜΑΤΑ: Το ΑΣΕΠ είναι ο μοναδικός φορέας που ελέγχει τις διαδικασίες του διαγωνισμού 1/336Μ/2009.

ΑΛΗΘΕΙΑ: Το ΑΣΕΠ είναι εκτός ελέγχου διαδικασιών και διενεργεί τον έλεγχο των αξιολογήσεων των επιτυχόντων, μετά το δοκιμαστικό 7μηνο. ( Δείτε εδώ μια από τις αλληλογραφίες  ).

ΨΕΜΑΤΑ: Οι υδρονομείς έχουν χάσει ένα σωρό δικαστικές αποφάσεις στο Διοικητικό Δικαστήριο.

ΑΛΗΘΕΙΑ: Οι υδρονομείς προσέβαλλαν στα διοικητικά δικαστήρια ως όφειλαν, την κατά γνώμη τους, λανθασμένη απόφαση επιτροπής του ΑΣΕΠ που αμφισβητούσε την προϋπηρεσία τους. 16 εκ των αρχικώς 35 επιτυχόντων (και όχι όλοι) που προσέφυγαν στο Διοικητικό Εφετείο έχασαν σε ΜΙΑ (1) δίκη που δικάστηκε την ίδια ημέρα, με την ίδια σύνθεση δικαστηρίου και με κοινή απόφαση.

ΨΕΜΑΤΑ: Και τι έχουν κερδίσει οι 23 υδρονομείς; Μόνο τρεις δικαστικές αποφάσεις. 

ΑΛΗΘΕΙΑ: Οι υδρονομείς κέρδισαν ΤΡΕΙΣ (3) δικαστικές αποφάσεις που δικάστηκαν σε 3 διαφορετικές ημερομηνίες με διαφορετικές συνθέσεις δικαστηρίου και με την  ΙΔΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ τελικά.

ΑΛΗΘΕΙΑ: Κέρδισαν επιπλέον το δικαστήριο της πλήρους Ολομέλειας του Αρείου Πάγου (στο οποίο τους παρέπεμψε το ΑΣΕΠ) και μάλιστα ΟΜΟΦΩΝΑ που αποφάσισε ότι ορθώς τους προσέλαβε η ΕΥΔΑΠ  και αφού έχουν γίνει και θετικές αξιολογήσεις μένει μόνο η έγκριση του ΑΣΕΠ επί των αξιολογήσεων. ( ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ 01/2018 , ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ 2/ 2018 ).

ΨΕΜΑΤΑ: Οι υδρονομείς δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Τίποτα δεν έχουν κερδίσει.

ΑΛΗΘΕΙΑ: Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου «Κερδίσατε χωρίς κανένα νομικό κενό  και καμία αμφιβολία ότι ΟΡΘΩΣ προσληφθήκατε τον Σεπτέμβριο 2016 από την ΕΥΔΑΠ».

ΨΕΜΑΤΑ:  “…Εγώ δεν παρανομώ, δεν θα με κλείσουν φυλακή”, δηλώνουν κάποιοι.

ΑΛΗΘΕΙΑ: Αυτοί που τόσο φοβούνται τις παρανομίες και τη φυλακή, γιατί δεν φοβούνται όταν η  ΕΥΔΑΠ παρανομεί αγνοώντας (και μη εφαρμόζοντας) την απόφαση της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου. Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου: «ΚΑΜΙΑ  επιτροπή και μάλιστα τριμελής δεν είναι παραπάνω από την απόφαση της ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ  ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ». 

ΑΛΗΘΕΙΑ:  Η ΕΥΔΑΠ παρανόμησε και άφησε ανασφάλιστους αυτούς και τα παιδιά τους. 

ΑΛΗΘΕΙΑ:  Η ΕΥΔΑΠ παρανομεί και οι 23 υδρονομείς είναι ακόμα εκτός συστήματος ΕΡΓΑΝΗ. 

Η  ΑΛΗΘΕΙΑ  λοιπόν είναι ότι πρέπει να τελειώσει αυτός ο άδικος και αχρείαστος Γολγοθάς που βιώνουν οι 23 υδρονομείς.

Να μπει ένα τέλος στον διασυρμό τους για την εμπειρία τους, την ηθική τους, την οικογένειά τους την ίδια. Να μπει ένα τέλος  στον συνεχή διασυρμό τους σε Δικαστήρια που μόνο για  μείζονα πολιτικά ζητήματα στοιχειοθετούνται. Να σταματήσει η ψυχοφθόρα προσπάθεια κάποιων μέσω των ξαφνικών απολύσεων (κάτι σαν ξαφνικός θάνατος) να δημιουργήσουν τετελεσμένα, ακόμα και ενάντια στην απόφαση του Αρείου Πάγου.

ΕΝΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ  ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ
Η Διοίκηση της ΕΥΔΑΠ  οφείλει να πράξει το αυτονόητο: Να εφαρμόσει την ομόφωνη απόφαση του Αρείου Πάγου και nα διασφαλίσει την ομαλή υδροδότηση της Αττικής.

ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ,ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΤΩΝ 23 ΥΔΡΟΝΟΜΕΩΝ ΣΕ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Eυχές για το 2021

ΣΧΟΛΙΑ

Δώστε το σχόλιό σας
Please enter your name here