Τη Τρίτη 14/10/14, επιδόθηκε με δικαστικό επιμελητή εξώδικο των δύο εκλεγμένων εκπροσώπων του ΣΕΚΕΣ στο Σύλλογο Προσωπικού, καθώς και του εκλεγμένου εκπροσώπου του ΣΕΚΕΣ στην ΟΜΕ- ΕΥΔΑΠ, οι αιτήσεις 25 συναδέλφων που ζητούν την εγγραφή τους στο Μητρώο Μελών του Συλλόγου Προσωπικού.

Το Μητρώο Μελών  μία εξωφρενική απόφαση η πλειοψηφία των παρατάξεων ΕΣΚ και ΠΑΣΚΕ αποφάσισαν παραβιάζοντας το καταστατικό του Συλλόγου να κλείσουν 31/8/14 περίπου 70 περίπου ημέρες πριν τις αρχαιρεσίες του Συλλόγου.

Να σημειωθεί ότι πολλές απο αυτές τις αιτήσεις εκκρεμούν για εγγραφή στο Μητρώο από τον Απρίλιο εξαιτίας της άρνησης του Προέδρου του Σωματείου να συγκαλέσει το Δ.Σ. που τελικά συγκλήθηκε 25/9 που λήφθηκε και αυτή η αντικαταστατική απόφαση.

Δηλαδή η πλειοψηφία ΕΣΚ και ΠΑΣΚΕ αποφάσισε στις 25/9 να κλείσει στις 31/8 το Μητρώο Μελών για αρχαιρεσίες που θα πραγματοποιηθούν μετά της 10/11.

Στη συνεδρίαση της 25/9 το ΣΕΚΕΣ πρότεινε με ευκαιρία τις εκλογές του Συλλόγου το Δ.Σ. να καλέσει όλους τους συναδέλφους να ενταχθούν στο μεγαλύτερο και πιο ιστορικό Σύλλογο της ΕΥΔΑΠ, ώστε να διεκδικηθεί η νέα ΣΣΕ και για αποτελεσματικότερες δράσεις ενάντια στην άμεση και έμμεση ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Προσωπικού είναι υποχρεωμένο να εγγράψει άμεσα στο Μητρώο Μελών τους συναδέλφους που το ζητούν, αλλά και να εντάξει μέχρι τη Γενική Συνέλευση όλους όσους συναδέλφους επιθυμούν να ενταχθούν.

Το ΣΕΚΕΣ επανειλημμένα έχει τονίσει ότι ο κατακερματισμός των συνδικάτων διευκολύνει αφάνταστα την εργοδοσία και τη κυβέρνηση στη διάλυση των ΣΣΕ στη κατακρεούργηση των ασφαλιστικών και κοινωνικών δικαιωμάτων μας, στο ξεπούλημα των Δημόσιων Αγαθών.

ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Please enter your comment!
Please enter your name here