Επιστολή του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Σαχίνη προς το προσωπικό της ΕΥΔΑΠ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Αισθάνθηκα την ανάγκη να επικοινωνήσω σήμερα μαζί σας με αφορμή την έναρξη των πέντε σημαντικών έργων βελτιστοποίησης της Εταιρείας.

Βρισκόμαστε σε μια σημαντική αφετηρία,  καθώς ξεκινάει η μεγάλη προσπάθεια βελτίωσης πέντε κρίσιμων τομέων λειτουργίας της Εταιρείας μας: των Οικονομικών Υπηρεσιών, των Προμηθειών, του Ανθρώπινου Δυναμικού, των παρεχόμενων υπηρεσιών στους Πελάτες και τέλος των Πληροφοριακών Συστημάτων.

Στόχος των παραπάνω έργων είναι ο μετασχηματισμός της Εταιρείας σε έναν Οργανισμό σύγχρονο και αποδοτικό, ο οποίος, σε συνδυασμό με την επικείμενη υπογραφή της σύμβασης με το Ελληνικό Δημόσιο, θα εξασφαλίζει την αποτελεσματική αξιοποίηση των υδάτινων πόρων, θα δίνει προτεραιότητα στον πελάτη αλλά και στη διασφάλιση ενός δίκαιου και δυναμικού εργασιακού περιβάλλοντος.

Απευθύνομαι σήμερα στον καθένα και την καθεμία από εσάς, προσβλέποντας στις  ιδιαίτερες γνώσεις κι εμπειρίες που έχετε και οι οποίες είναι πολύτιμες για να πετύχουμε όλα όσα πρέπει να γίνουν. Είμαστε σίγουροι ότι στην κοινή προσπάθεια θα είστε κάτι περισσότερο από αρωγοί: θα είστε ενεργοί διαμορφωτές προτάσεων, λύσεων και βέλτιστων πρακτικών στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στην καθημερινότητά σας και τα οποία καλούμαστε όλοι μαζί να λύσουμε.

Οι προσπάθειες μας δεν θα τελειώσουν με τα έργα βελτιστοποίησης, αρχίζουν μ ’αυτά.  Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε επάνω στην ανάπτυξη καινοτόμων μεθόδων και εργαλείων καθώς και στην εξέλιξη των ήδη υπαρχόντων.

Στοχεύοντας συνεχώς στην άψογη συνεργασία μεταξύ μας, αποσκοπούμε στη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, πάντα με σεβασμό στις αρχές της Βιώσιμης Ανάπτυξης, προς όφελος της κοινωνίας, των μετόχων και των εργαζόμενων.

Καλή αρχή,

Χάρης Σαχίνης

Διευθύνων Σύμβουλος

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Δώστε το σχόλιό σας
Please enter your name here