Κάλεσμα της ΕΣΚ-ΕΥΔΑΠ στην ΟΜΕ και στα Δ.Σ. ν σωματείων να υπερασπίσουν την πρώτη κατοικία συμπολίτη μας

Τα συνδικάτα οφείλουν και πρέπει να πρωτοστατήσουν στην προστασία της Λαικής κατοικίας, το πρωί της τετάρτης 27 Νοέμβρη κλιμάκιο της ΕΣΚ θα συμμετάσχει στην υπεράσπιση μιας ακόμα οικογένειας που βρίσκεται  μπροστά στον άμεσο κίνδυνο να χάσει το ένα και μοναδικό σπίτι της από την εταιρία αρπακτικών που ακούει στο όνομα eurobank.

Ο συνάδελφος που είναι αυτοαπασχολούμενος, ήρθε σε επικοινωνία με την τράπεζα η οποία του ζήτησε 30.000 ευρώ για να σταματήσει τον πλειστηριασμό για δύο μήνες και να έρθουν σε συμφωνία.

Οι «σωσμένες» τράπεζες από την συνεχή ληστεία του λαού μέσα από τα μνημόνια, τις ανακεφαλαιοποιήσεις, τα κουρέματα των ασφαλιστικών ταμείων, δείχνουν την ευγνωμοσύνη τους αρπάζοντας τις κατοικίες ανθρώπων που έπεσαν στα δίχτυα τους και βρέθηκαν χωρίς δουλεία στα χρόνια της κρίσης.

Αυτή την αδυναμία να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, την εκμεταλλεύονται στο έπακρο, με αποτέλεσμα να βγάζουν στο σφυρί χιλιάδες κατοικίες και μάλιστα οι περισσότερες πρώτες και μοναδικές κατοικίες αυτών των ανθρώπων.

Πατάνε στους άθλιους νόμους όλων των κυβερνήσεων που ανάμεσα στη χρεοκοπία των τραπεζών και τη χρεοκοπία του λαού επέλεξαν να σώσουν τις τράπεζες και να τσακίσουν τον λαό. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε ιδιώνυμο αδίκημα τον αγώνα του λαού για την προστασία της πρώτης κατοικίας και αυτεπάγγελτη δίωξη όποιου αγωνίζεται και η ΝΔ ψήφισε την ασυλία των τραπεζικών στελεχών για να μπορούν άνετα να ληστεύουν τον λαό. Ο ένας κόβει ο άλλος ράβει.

Καλούμε την ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ και τους εκλεγμένους στα Δ.Σ. των συλλόγων , να συμπαρασταθούν  στην οικογένεια και να βρεθούμε όλοι  αύριο Τετάρτη 27 Νοεμβρίου στις 8:30πμ στα Κεντρικά της eurobank (Όθωνος 8) για να απαιτήσουμε την αναστολή του πλειστηριασμού.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ

ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ’ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟ ΒΙΟΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Δώστε το σχόλιό σας
Please enter your name here