Μ. Αγγελάκης: “Απάντηση στις συκοφαντίες της ΟΜΕ”

Εκπρόσωπος Εργαζομένων στο Δ.Σ. ΕΥΔΑΠ
Αγγελάκης Μανώλης

Αθήνα, 22 Ιουλίου 2019

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Δυστυχώς ο κατήφορος της ΟΜΕ, που οικειοποιήθηκε η τριάδα ΣΕΚΕΣ – ΣΥΜΜΑΧΙΑ – «ΔΑΚΕ» δεν έχει τελειωμό, με την τελευταία ανακοίνωση να δείχνει πλέον ξεκάθαρα ότι έχουν ξεμείνει και από λογικά επιχειρήματα.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας που επιμελώς προσπαθούν να κρύψουν, στο τέλος της παρούσας ανακοίνωσης θα βρείτε απόσπασμα της Ημερήσιας Διάταξης με το θέμα των ανθυγιεινών, στη Συνεδρίαση της 24/6/2019, που γράφει ξεκάθαρα ότι το συγκεκριμένο θέμα, θα έρθει με προφορική εισήγηση του πρώην Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Μπενίση.

Είναι παγκόσμια πρωτοτυπία ένα θέμα να έρχεται προς συζήτηση και ψήφιση στο ΔΣ της Εταιρείας, χωρίς εισήγηση και με πρόχειρη δικαιολογία την προφορική εισήγηση και μάλιστα λίγες μόλις μέρες πριν τις εθνικές εκλογές. Τελικά η προφορική εισήγηση των κ. Μπενίση και κ. Παπαδόπουλου, οπως προκύπτει και από τα Πρακτικά, ήταν να ζητήσουν να αποσυρθεί το συγκεκριμένο θέμα, οδηγώντας το εσκεμμένα σε φιάσκο.

Η γνωστή τριάδα καλό θα ήταν λοιπόν να ασχολείται με τα δικά της θέματα, που περιορίζονται μόνο στους ταξιδιωτικούς προορισμούς, που πληρώνονται με χρήματα της Εταιρείας και να πάψει επιτέλους να πιστεύει, ότι ο διχασμός και οι συνεχείς επιθέσεις, αρμόζουν σε ένα θεσμικό όργανο όπως η ΟΜΕ. Πρέπει να καταλάβουν ότι η ΟΜΕ είναι θεσμός εκπροσώπησης των εργαζομένων και όχι πολιτική παράταξη.

Όσον αφορά τα κουπόνια, να τους θυμίσω ότι η «πολυαγαπημένη» τους πρώην Διοίκηση, ήταν αυτή που αποφάσισε να περικόψει εσκεμμένα τον προϋπολογισμό, ώστε αυτά να μην μπορούν να δοθούν στους συναδέλφους. Μετά από μεγάλη προσπάθεια και πολύωρη Συνεδρίαση ΔΣ, καταφέραμε τελικά αυτά να χορηγηθούν στους συναδέλφους.

Ακολουθούν το ηλεκτρονικό μήνυμα της Γραμματείας ΔΣ και το απόσπασμα της Ημερήσιας Διάταξης.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Δώστε το σχόλιό σας
Please enter your name here