Εκπρόσωπος Εργαζομένων στο Δ.Σ. ΕΥΔΑΠ
Αγγελάκης Μανώλης
Αθήνα, 10 Νοεμβρίου 2017

«ΔΑΚΕ»: ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ

Φαίνεται πλέον ξεκάθαρα, μετά και την τελευταία ανακοίνωση τους, ότι το μόνο που απασχολεί τους «συνδικαλιστές» της υποτιθέμενης «ΔΑΚΕ», ήταν πως θα βάλουν στην τσέπη τους τα 42.000 ευρώ και όχι αν θα επιβαρυνθούν οι μισθολογικές απολαβές όλων των υπολοίπων συναδέλφων τους από τις πράξεις τους.

Είναι οι ίδιοι «αγωνιστές» που με χρήματα της Ομοσπονδίας, δηλαδή των εργαζομένων, προσέφυγαν για να δικαιωθούν εξ ονόματι και των υπολοίπων συναδέλφων τους, τους οποίους όμως άδειασαν στην πορεία.

Θυμίζω ότι ήδη έχουν εισπράξει 1.000 ευρώ ο καθένας, παραιτούμενοι από κάθε αξίωση.
Ζηλεύοντας όμως το παράδειγμα του Βασιλειάδη Νίκου που έλαβε 34.000 ευρώ από την Εταιρεία για το συγκεκριμένο ζήτημα, και ενώ σε δυο μήνες θα γινόταν η εκδίκαση της κύριας αγωγής, έκαναν επιταγή προς εκτέλεση οι Κυρίτσης Δημήτρης, Θεοδωρόπουλος Περικλής και λοιποί, απειλώντας την Εταιρεία και απαιτώντας τα 42.000 ευρώ. Το πιο τραγικό όλων, είναι ότι προκάλεσαν απόφαση, η οποία αναφέρει ότι η ΕΥΔΑΠ πλέον είναι ιδιωτική επιχείρηση.

Και ενώ πρόσφατα πήραν αναδρομικά για τις αποδοχές τους 15.000 ευρώ και θα πάρουν περίπου αλλά τόσα μέσα στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, με υβρίζουν και με συκοφαντούν γιατί δε ψήφισα να πάρουν τελικά 42.000 ευρώ.

Αντί να επιβραβεύουν την προσπάθεια που είχε ως αποτέλεσμα την αποφυγή περαιτέρω μείωσης των μισθολογικών απολαβών όλων των εργαζομένων, επανέρχονται με νέα χυδαία ανακοίνωση, γράφουν και πάλι μόνο για το πρόβλημα το οποίο οι ίδιοι δημιούργησαν και αδιαφορούν για μια ακόμα φορά για όλους τους υπόλοιπους εργαζόμενους.

Συνεχίζουν να ξεφτιλίζονται στα μάτια των συναδέλφων, που ήδη τους έχουν απαξιώσει στέλνοντας τους για πάντα στο περιθώριο.

Ο Εκπρόσωπος των Εργαζομένων στο Δ.Σ. της Ε.ΥΔ.Α.Π

Μανώλης Αγγελάκης

ΣΧΟΛΙΑ

Please enter your comment!
Please enter your name here