Πέμπτη 23/05/2019

Μ. Αγγελάκης: Δικαίωση για τους υδρονομείς

Δημοσιεύτηκε στις:

Εκπρόσωπος Εργαζομένων στο Δ.Σ. ΕΥΔΑΠ
Αγγελάκης Μανώλης

Αθήνα, 20 Μαρτίου 2018

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση χαιρετίζω την απόφαση της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου, που δικαιώνει τους 23 συναδέλφους μας υδρονομείς. Μετά από έναν μακροχρόνιο και επίπονο αγώνα, φτάσανε στο τέλος με μία μεγάλη νίκη.

Η απόφαση αυτή είναι πραγματικά σημαντική για όλους μας, όμως δεν πρέπει να ξεχάσουμε όλα όσα έγιναν μέχρι να φτάσουμε εδώ. Πραγματικά με εκπλήσσει το γεγονός ότι παρατηρώ από εχθές ορισμένους που πανηγυρίζουν για την συγκεκριμένη απόφαση, ενώ είτε είχαν ταχθεί απέναντι από τον αγώνα των συναδέλφων όλα αυτά τα χρόνια ή αδιαφορούσαν παντελώς.

Στην μακρά πορεία από το 2009 μέχρι και σήμερα οι 23 συνάδελφοί μας, βίωσαν μια απέραντη μοναξιά στο δρόμο τους προς τη δικαίωση. Οι ίδιοι γνωρίζουν πολύ καλά ποιοι στάθηκαν στο πλευρό τους και ποιοι με τις πράξεις τους, δημιούργησαν ανυπέρβλητα εμπόδια και μεγάλες καθυστερήσεις.

Είναι αυτοί που σήμερα δίνουν συγχαρητήρια αλλά πριν λίγα χρόνια οργάνωσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Σούδα, παρουσία καναλιών για να εμποδίσουν την απόφαση για την οποία σήμερα δηλώνουν περήφανοι.

Όλα αυτά τα χρόνια, πιστεύω ότι στάθηκα διαχρονικά και με ευθύνη στο πλάι αυτών των συναδέλφων και δώσαμε μαζί τη μάχη από την αρχή μέχρι και το τέλος. Με συνεχείς παρεμβάσεις και πιέσεις στο Δ.Σ., το οποίο τελικά συνέβαλε με τις αποφάσεις του σε αυτό το αποτέλεσμα, αλλά και σε συνεργασία με την Ομοσπονδία με παραστάσεις στον ΑΣΕΠ, στηρίξαμε με αποφασιστικότητα το δίκαιο αίτημά τους για μονιμοποίηση.

Από το 2009 μέχρι και σήμερα, μείναμε ενωμένοι στις δύσκολες στιγμές και καταφέραμε να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια. Θέλω να σταθώ στο σημαντικό κομμάτι της νίκης τους και στο τέλος αυτής της περιπέτειας για αυτούς και τις οικογένειές τους και να ευχηθώ καλή συνέχεια στην πορεία τους ως μόνιμο πλέον προσωπικό της Εταιρείας. Η συγκεκριμένη απόφαση αποτελεί μία ακόμη απόδειξη της δυναμικής που έχουν οι εργαζόμενοι όταν διεκδικούν ενωμένοι και αποφασισμένοι.

530ΥποστηρικτέςΚάντε Like
90ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
20ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΣΧΟΛΙΑ

Δώστε το σχόλιό σας
Please enter your name here