Παρασκευή 24/05/2019

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, από αρχαιοτάτων χρόνων, υπέρ της  Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας!

Δημοσιεύτηκε στις:

Η σταθερή, σε σημείο εμμονής, προσήλωση της πλειοψηφίας  του ΔΣ της ΕΥΑΕ στα θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας καταδείχτηκε για μια ακόμα φορά! Μετά το επιτυχημένο έργο του στο Υπουργείο Υγείας, ο ογκόλιθος της «Υγιεινής του λαού», Άδωνις προσκλήθηκε, από την πλειοψηφία του ΔΣ της ΕΥΑΕ να βοηθήσει και την «Υγιεινή των εργαζόμενων» της ΕΥΔΑΠ.
Κοπή Πίτας, για την ανάδειξη των θεμάτων Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας, οργάνωσε η πλειοψηφία του ΔΣ της ΕΥΑΕ, χωρίς καν να συνεδριάσει το ΔΣ ή έστω να ενημερωθούν όλα τα μέλη του. Η εκδήλωση, εντελώς τυχαία εννοείται, ορίστηκε την ίδια μέρα και ώρα που η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΕΥΔΑΠ οργάνωνε κεντρική προεκλογική εκδήλωση στο κτίριο του Περισσού. Εκτός του κ. Βαρθολομαίου που επί ενάμιση χρόνο δεν φρόντιζε για το γάλα των εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ, στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Άδωνις.
Στην οδό Αθηνάς βρέθηκαν πλείστα συνδικαλιστικά και υπηρεσιακά στελέχη και έδωσαν το παρόν σε μια εκδήλωση που εξελίχθηκε σε προεκλογική φιέστα υποψηφίων βολευτών  στη Β΄ Αθήνας και σε «λιβάνισμα του καλυτερότερου manager, ever».
Φυσικά ακολούθησε CATERING, όπως άλλωστε σε όλες τις τελευταίες εκδηλώσεις (εορτασμοί των Θεοφανείων, προεκλογική εκδήλωση της ΝΔ) που με κάποιο τρόπο εμπλέκονται μέλη του ΔΣ της ΕΥΑΕ. Υποχρέωση ΕΥΑΕ δεν είναι οι Δημόσιες σχέσεις και η δεξίωση στελεχών της εταιρείας με πολυτελή CATERING, αλλά ο έλεγχος για τη καθυστέρηση στη καλυτέρευση των μέτρων ασφαλείας, ή συνεχής και απρόσκοπτη διάθεση ποιοτικών και σύμφωνα με τις προδιαγραφές  ΜΑΠ.  (Και μια απορία: Πως εξηγείται το φλουρί της πίττας να το κερδίζει μόνιμα ή ίδια εταιρεία CATERING;)
Μόνο η Υγιεινή και η Ασφάλεια της Εργασίας και οι απλοί εργαζόμενοι της ΕΥΔΑΠ έλλειπαν από τη φιέστα. Λεφτά για CATERING, για  προεκλογική προώθηση υποψηφίων και για δαπάνες διαφήμισης της ΕΥΔΑΠ υπάρχουν. (Με την ευκαιρία, αληθεύει ότι ποσό  της τάξης των 5 εκατομμυρίων Ευρώ έχει ξοδευτεί το 2014 για διαφημιστική δαπάνη; Άλλωστε πως θα πωληθεί το προϊόν «Νερό» αν η μονοπωλιακή εταιρία παροχής του δεν το διαφημίσει;!!!).
Μόνο για ΜΑΠ, γάλα και μέτρα ασφαλείας δεν υπάρχουν λεφτά (μιας και μιλάμε για την ΕΥΑΕ).

ΥΓ1: ΚΑΚΟΗΘΕΙΕΣ. Είναι αλήθεια ότι υπήρχε «κατεύθυνση»  η υπηρεσιακή πυραμίδα να δώσει το παρόν σε συγκεκριμένες εκδηλώσεις και να απέχει από άλλες (σε σημείο ασθένειας για κάποιους); Δε μπορεί να γίνει πιστευτό ότι σε μια δημοκρατική χώρα ευσταθούν τέτοιες φήμες.  Προφανώς κακόβουλοι καλοθελητές διασπείρουν αισχρές κακοήθειες ενώ  κάποιοι άλλοι αποδίδουν τα προβλήματα της υγείας τους σε ανύπαρκτες «πιέσεις».
ΥΓ2: Μπερδευτήκατε από τις πολλές εκδηλώσεις και δεν προλάβατε να ενημερώσετε τον Άδωνι ότι δεν βρισκόταν σε κομματική συγκέντρωση της ΝΔ;
ΥΓ3: Στη μονταζιέρα της Συγγρού διαμορφώσατε το βίντεο της εκδήλωσης που αναρτήσατε στα «δικά σας» blog κι εξαφανίσατε τον Άδωνι από μέσα;

530ΥποστηρικτέςΚάντε Like
90ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
20ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΣΧΟΛΙΑ

Δώστε το σχόλιό σας
Please enter your name here