Αντί αυξήσεων η διοίκηση στέλνει το προσωπικό για επαναστατική γυμναστική.

Ο σύμβουλος επί αναπτυξιακών και επιχειρηματικών θεμάτων στα πλαίσια του σοσιαλιστικού μετασχηματισμού της ΕΥΔΑΠ, αντί αυξήσεων στέλνει το προσωπικό για επαναστατική γυμναστική.

Φημολογείται από κύκλους ότι η «Αριστερή» (τρομάρα της) διοίκηση,αφού έλυσε όλα τα προβλήματα των εργαζόμενων, έδωσε αυξήσεις, καλύτερες συνθήκες εργασίας, νέο οργανόγραμμα, πάταξη της διαπλοκής και των συμφερόντων, αφού έφερε τα ΜΑΠ, αφού έκανε μόνιμες προσλήψεις, και εντέλει αφού έλυσε όλα αυτά τα μείζονα προβλήματα για το προσωπικό, είπε να ασχοληθεί και με τη φυσική κατάσταση και την κορμοστασιά του.

Ελπίζουμε να μην επιβεβαιωθεί αυτή η φημολογία γιατί θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος.

Δυστυχώς η διοίκηση

μια με τα ΕΛΤΑ,

μια με τα ΜΑΠ,

μια με τα δάνεια που έχουν καταντήσει την εταιρεία ΕΥΔΑΠ-ΒΑΝΚ,

μια με τους ενοικιαζόμενους που από ότι πληροφορούμαστε συνεχίζουν να συρρέουν (άγνωστο από ποιους συντάσσονται και προκύπτουν οι εκθέσεις αναγκαιότητας), όταν μάλλιστα δεν έχει γίνει καμιά προσπάθεια αναδιάταξης του προσωπικού,

μια με το αναμενόμενο φιάσκο της Συλλογικής , γιατί συλλογική σε κερδοφόρα επιχείρηση που δεν έχει έστω και 1 Ευρώ αύξηση, μετά από χρόνια συνεχούς κερδοφορίας που καρπώνονται μέτοχοι, δανειστές, εργολάβοι, προμηθευτές (εν ολίγοις ιδιωτικά συμφέροντα) φιάσκο είναι.

Όλα αυτά τα τραγελαφικά συμβαίνουν φυσικά με την φιλεργατική, κατά δήλωση της, διοίκηση που εν μέσω κρίσης το προσωπικό για ακόμα μια χρονιά χάνει αγοραστική δύναμη, μέσω της έμμεσης και άμεσης φορολογίας, αλλα ευτυχώς με την βοήθεια της «Αριστερής» (τρομάρα της) διοίκησης και του μικρού Λένιν της ΕΥΔΑΠ θα φτιάξει κορμιά λαμπάδα έτοιμα για την επανάσταση του ΣΥΡΙΖΑ.

Συνάδελφοι μετά από την συνεχόμενη κατακρήμνιση των μισθών μας πρέπει να δούμε επιτέλους αύξηση των αποδοχών μας. Ούτε ιθαγενείς είμαστε να μας κουνάει καθρεφτάκια η διοίκηση, ούτε τσιράκια της εξουσίας για να εξαγοραστούμε για ψιχία αναξιοπρέπειας.

Απαιτούμε και διεκδικούμε αναπλήρωση των απωλειών μας τώρα.

Την ώρα που ετοιμάζεται το ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ, μέσω των διαθεσίμων και της επερχόμενης ιδιωτικοποίησης, επιτέλους πρέπει να αντισταθούμε και θα αντισταθούμε. θα μας βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους.

Μαστοράκης Μανώλης

Μέλος ΔΣ του συλλόγου προσωπικού ΕΥΔΑΠ

Μέλος της προσωρινής γραμματείας ΛΑΕ-ΕΥΔΑΠ

πηγή 

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Δώστε το σχόλιό σας
Please enter your name here