Η Επιτροπή Γραμμάτων & Τεχνών του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΕΥΔΑΠ καλεί τους συναδέλφους να παρακολουθήσουν την παράσταση «ΜEΦΙΣΤΟ» των Αριάν Μνουσκίν Κλάους Μαν σε διασκευή – σκηνοθεσία Νίκου Μαστοράκη την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014 στο Κτίριο Τσίλλερ – Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου (Αγ. Κων/νου 22-24 τηλ: 210-5288100) στις 19.30.

‘Ωρα Προσέλευσης:19.00

Διάρκεια παράστασης: 3 ώρες

Τιμή εισιτηρίου

Ενήλικες : 13€ Μέλη : 10€.

Παιδιά : 10€ Μέλη : 7 €.

Δηλώσεις συμμετοχής με ταυτόχρονη καταβολή του αντιτίμου του εισιτηρίου μέχρι Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014, στους κάτωθι συναδέλφους:

Μιχάλης Βρούτσης Αθηνάς τηλ: 2107495792

Θεοδώρα Θεοδώση Γαλατσίου τηλ: 2102144772

Σοφία Ζαβερδινού Λαοδικείας τηλ: 2107495067

Βάσω Καρέζου Περισσός τηλ: 2102144341

Τα εισιτήρια θα δοθούν στο θέατρο με σειρά προτεραιότητας.

ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

«ΜΕΦΙΣΤΟ»

των Αριάν Μνουσκίν – Κλάους Μαν
Μια παράσταση του Εθνικού Θεάτρου
Στην Κεντρική Σκηνή του κτιρίου ΤΣΙΛΛΕΡ
Στοιχεία Παράστασης:
Γιατί με καταδιώκουν εμένα; Εγώ δεν έκανα τίποτα. Άλλωστε τι μπορώ να κάνω; Είμαι ηθοποιός εγώ! Ένας κοινός θεατρίνος.
Ο σπουδαίος Γερμανός συγγραφέας Κλάους Μαν εμπνέεται από το μύθο του Φάουστ και ζωντανεύει την εποχή της ανόδου του ναζισμού, μέσα από την ιστορία ενός ανερχόμενου και φιλόδοξου ηθοποιού.
Υπόθεση:

Ηττημένη μετά τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, η Γερμανία βρίσκεται στη δίνη κοινωνικών αναταραχών και τα πρώτα σημάδια της ναζιστικής επιρροής έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Ένας δημοφιλής νεαρός ηθοποιός, ο Χέντρικ Χέφγκεν, προβλέποντας τις εξελίξεις και επιθυμώντας να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του για μια μεγάλη καριέρα, δεν διστάζει να απαρνηθεί τις αριστερές πεποιθήσεις του και να συνεργαστεί με το ναζιστικό καθεστώς, ενώ την ίδια στιγμή συνάδελφοι και συνεργάτες του θα υποστούν οδυνηρές συνέπειες.

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία – Διασκευή: Νίκος Μαστοράκης
Σκηνικά /Κοστούμια: Νίκος Μαστοράκης
Μουσική: Σταύρος Γασπαράτος
Φωτισμοί: Σάκης Μπιρμπίλης
Χορογραφία: Αμάλια Μπένετ
Παίζουν (αλφαβητικά)
Μαρίνα Ασλάνογλου, Βίκυ Βολιώτη, Μαρία Ζορμπά, Δανάη Κατσαμένη, Θύμιος Κούκιος, Αλέξανδρος Λογοθέτης, Υβόνη Μαλτέζου, Στέφανος Μουαγκιέ, Άλκης Παναγιωτίδης, Γιώργος Παπαπαύλου, Τάσος Πυργιέρης, Γιούλικα Σκαφιδά, Γιάννης Στόλλας, Κωνσταντίνα Τάκαλου, Χάρης Τζωρτζάκης, Θάνος Τοκάκης, Ένκε Φεζολάρι, Χάρης Φραγκούλης, Μηνάς Χατζησάββας, Νίκος Ψαρράς.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Please enter your comment!
Please enter your name here