Ραντεβού στα ΓΟΥΡΝΑ-ράδικα θα δίνουν όσοι τους κόβει το νερό η ΕΥΔΑΠ!

Από τα Γουναράδικα στα Γουρναράδικα!

Σε ειδικά προβλεπόμενες από την κυβέρνηση εδαφικές κοιλότητες της ελληνικής φύσης οι οποίες συγκεντρώνουν νερά (=γούρνες) πρόκειται  από εδώ και στο εξής να τροφοδοτούνται με όλες τις αναγκαίες ποσότητες νερού, όσοι κάτοικοι της χώρας μας αντιμετωπίζουν το πρόβλημα διακοπής παροχής νερού από την ΕΥΔΑΠ.

Με πρωτοβουλία 2 υπουργείων (Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών, και Δικτύων και του Υπουργείου Περιβάλλοντος) και ύστερα από την καταλυτική παρέμβαση 100 εταιρειών απολύμανσης νερού, αργά το βράδυ της Πέμπτης, ολοκληρώθηκε επιτυχώς το κυβερνητικό σχέδιο ελάφρυνσης των συμπολιτών μας. 

Στην κατεύθυνση υλοποίησης του συγκεκριμένου κυβερνητικού μέτρου, χρειάστηκε μόνο μία προφορική εντολή Σαμαρά, προκειμένου να καθαριστούν από τα διαταχθέντα συνεργεία, με συνοπτικές κυριολεκτικά διαδικασίες, 1.000 γούρνες με νερό της ελληνικής επικράτειας, με σκοπό να τεθούν στη διάθεση της εν λόγω βαρέως πληγείσας από την οικονομική κρίση κοινωνικής ομάδας.

Το συγκεκριμένο νομοσχέδιο της δικομματικής κυβερνήσεως, το οποίο και λύνει ομολογουμένως τα χέρια όλων το εξαθλιωμένων ελληνικών νοικοκυριών που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην εξόφληση των λογαριασμών νερού, βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο επεξεργασίας του από την ειδική επιστημονική επιτροπή στην οποία είχε ανατεθεί εδώ και μήνες  από το Υπουργείο Περιβάλλοντος.

Της συγκεκριμένης έμπειρης στα ζητήματα ανέμων και υδάτων (=περί ανέμων και υδάτων) επιστημονικής ομάδας προΐσταται ο διάσημος Έλληνας γιατρός-οζονολόγος Ανδρέας Φικιώρης ο οποίος πριν λίγες μέρες απολύμανε αφιλοκερδώς με όζον, τουλάχιστον 500 από τις συνολικά 1.000 γούρνες που πρόκειται να χρησιμοποιούνται πλέον προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, το μεσημέρι της Παρασκευής, πανευτυχής από την έγκαιρη ολοκλήρωση των διαδικασιών,παραχώρησε στους δημοσιογράφους τις ακόλουθες δηλώσεις: 

«Οι 1000 συνολικά γούρνες της ελληνικής επικράτειας, αμέσως μετά την υπερψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου από την Βουλή μας, θα αποτελούν χώρους συγκέντρωσης, κατανάλωσης νερού, αλλά και υγιούς κοινωνικοποίησης όλων των συμπολιτών μας που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να εξοφλούν τους λογαριασμούς της ΕΥΔΑΠ.

Θα ήθελα ως εκπρόσωπος της ελληνικής κυβερνήσεως να ευχηθώ ολόψυχα σε όλους τους ευεργετηθέντς από το κοινωνικό αυτό μέτρο φορολογουμένους Έλληνες πολίτες το εξής:

ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΣΤΑ ΓΟΥΡΝΑΡΑΔΙΚΑ!»

Posted by komikotragiko

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Δώστε το σχόλιό σας
Please enter your name here