Παρασκευή 21/06/2019

ΣΕΚΕΣ-Ανυπότακτοι: Ανακοίνωση για τα αποτελέσματα των εκλογών στο Πολιτιστικό 

Δημοσιεύτηκε στις:

ΣΕΚΕΣ – ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΙ
Συνεργασία Συναδέλφων για τον Πολιτισμό, την Ενότητα και την Διαφάνεια

Αθήνα 27/3/2019

Ευχαριστούμε τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες μέλη του Πολιτιστικού Κέντρου, που με την ψήφο τους έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στο ψηφοδέλτιό μας.

Θεωρούμε την ψήφο σας επιβράβευση της θετικής μας συμμετοχής στο Πολιτιστικό κατά τη διετία 2017-2019 και ως εντολή να συνεχίσουμε με την ίδια επιμονή στον ίδιο δρόμο, ώστε η αντίληψη «Συνεργασία Συναδέλφων για τον Πολιτισμό, την Ενότητα και την Διαφάνεια» να γίνει ηγεμονική στις συνειδήσεις όσων ασχολούνται ενεργά με το Πολιτιστικό Κέντρο.

Οι πρόσφατες αρχαιρεσίες επιβεβαίωσαν και στο Πολιτιστικό Κέντρο την κυριαρχία των κατεστημένων κομματικών και πελατειακών παρατάξεων της ΕΥΔΑΠ. Ονόματα μπορεί να αλλάζουν, ανάλογα με τις περιστάσεις, αλλά νοοτροπία (ψηφοδέλτια σεντόνια, προγραμματική γενικολογία και υποσχεσιολογία) δυστυχώς δεν αλλάζουν. Αποδείχτηκε στην πράξη ότι η σκόπιμη πόλωση, ο αμοραλισμός, η χρήση κάθε μέσου για την επιβεβαίωση της παραταξιακής ισχύος, φέρνει τα επιθυμητά εκλογικά αποτελέσματα. Ως αποτέλεσμα αυτής της τακτικής, το κλίμα μεταξύ των συναδέλφων δηλητηριάζεται σε τέτοιο βαθμό που υπονομεύει τα βασικά θεμέλια της ύπαρξης φορέων όπως το Πολιτιστικό, που είναι η συν αντίληψη στα ελάχιστα για τους σκοπούς του και η συνεργασία των μελών για την επίτευξη τους. Θα ήταν ευχής έργο η προεκλογική κινητοποίηση των οπαδών να είχε αντίκτυπο και στη ζωή του Πολιτιστικού. Δυστυχώς τα μέλη-ψηφοφόροι αυξάνονται (είτε εγγράφονται εγκαίρως, είτε την τελευταία στιγμή), αλλά τα ενεργά μέλη μειώνονται. Η ακτινοβολία της επιρροής των κατεστημένων παρατάξεων είναι αντιστρόφως ανάλογη της προσφοράς τους.

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες,

Οι υποψήφιοι/ες του ψηφοδελτίου συνεργασίας «ΣΕΚΕΣ-Ανυπότακτοι» και στην ερχόμενη περίοδο θα επιμείνουμε στην ανάγκη συνεργασίας όλων των συναδέλφων που το επιθυμούν, παρά τις διαφορετικές απόψεις. Θα παλέψουμε να πείσουμε στο πλαίσιο του διαλόγου και των δημοκρατικών διαδικασιών, για τις προτάσεις μας και να πειστούμε από την ορθότητα των προτάσεων των άλλων συναδέλφων.

Η μη ύπαρξη απόλυτης πλειοψηφίας από μια παράταξη και στο νέο Δ.Σ. δίνει τη δυνατότητα για τις αναγκαίες συγκλίσεις, ώστε το έργο του Πολιτιστικού να είναι πλούσιο και αποδοτικό. Οι εκπρόσωποι του ψηφοδελτίου μας τόσο στο Δ.Σ. όσο και στις επιτροπές θα διεκδικήσουν το μερίδιο των ευθυνών που τους αναλογεί, και θα περιφρουρήσουν όπως και πριν την ενότητα και τη διαφάνεια.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στη ζωή του Πολιτιστικού. Ως ενεργοί δημιουργοί, ως κοινωνοί των εκδηλώσεών του, ως θεατές της δημιουργίας άλλων συναδέλφων. Να συμβάλλουν σε ένα ζωντανό Πολιτιστικό Κέντρο  ενεργών μελών και όχι φορέα αξιοποίησης παραταξιακών και προσωπικών επιδιώξεων.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ
«ΣΕΚΕΣ – ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΙ
Συνεργασία Συναδέλφων για τον Πολιτισμό, την Ενότητα και την Διαφάνεια»

 

532ΥποστηρικτέςΚάντε Like
92ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
21ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΣΧΟΛΙΑ

Δώστε το σχόλιό σας
Please enter your name here