Δελτίο τύπου

Τρίτη 31/10/2017

Να σταματήσουν να παίζουν με τις 23 οικογένειες των υδρονομέων

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες

Ενώ οι 23 υδρονομείς βρίσκονται εν αναμονή της απόφασης του Αρείου Πάγου φαίνεται ότι κάποιοι στην ΕΥΔΑΠ, απεργάζονται επιμόνως σχέδια απολύσεων, εμφανιζόμενοι να έχουν βγάλει «απόφαση» που οδηγεί τους 23 στην ανεργία, πριν καν εκδοθεί η απόφαση του Αρείου Πάγου.

Ελπίζουμε ότι η διοίκηση Μπενίση – Παπαδόπουλου δε θα θελήσει να προχωρήσει σε απολύσεις, ενώ έχει κάθε δυνατότητα να αφήσει αμετάβλητο το καθεστώς εργασίας των 23, τουλάχιστον μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση.

Για το συνδικαλιστικό κίνημα της ΕΥΔΑΠ (σωματεία, παρατάξεις και όλους τους συναδέλφους) οι 23 υδρονομείς αποτελούν αναπόσπαστο και αναντικατάστατο κομμάτι του εργασιακού δυναμικού της εταιρείας.

Και μη σκεφτεί κάποιος ότι η στιγμή προσφέρεται. Όσα και αν συμβαίνουν στο συνδικαλιστικό κίνημα η υπεράσπιση της σταθερής δουλειάς πλήρων δικαιωμάτων και η αποτροπή μαζικών απολύσεων τακτικού προσωπικού είναι απόλυτη προτεραιότητα.

Δε μπορεί με πρόσχημα ένα έγγραφο του ΑΣΕΠ, κάποιοι να επαναφέρουν σκέψεις απολύσεων και μάλιστα πριν την τελεσιδικία της απόφασης.

Καμία δυσμενής μεταβολή στο εργασιακό καθεστώς των 23 δεν είναι συζητήσιμη και αποδεκτή.

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕΚΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΥΔΑΠ

ΣΧΟΛΙΑ

Please enter your comment!
Please enter your name here