Κατά της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΔΑΠ, τάχθηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Κουμουτσάκος, κατά την επίσκεψή του σήμερα στην εταιρεία. 
«Πιστεύουμε στην ιδιωτική πρωτοβουλία και την επιχειρηματικότητα, αλλά υπάρχει ένας πολύ σκληρός πυρήνας κοινωνικής προσφοράς -όπως αυτή που προσφέρει η ΕΥΔΑΠ- που πρέπει να παραμείνει κάτω από την ομπρέλα της Πολιτείας» δήλωσε ο κ. Κουμουτσάκος απευθυνόμενος στους εργαζόμενους. 
Σε ό,τι αφορά το θέμα που έχει προκύψει από έγγραφο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στο οποίο η επικεφαλής της υπηρεσίας της γενικής διεύθυνσης για την Περιφερειακή και Αστική Πολιτική αναφέρεται σε κακοδιαχείριση από την πλευρά της Περιφέρειας Αττικής ποσού 9 περίπου εκατ. ευρώ, που είχαν δοθεί για ανάπλαση του Πεδίου του Άρεως, ο κ. Κουμουτσάκος χαρακτήρισε τον κ. Σγουρό «γυμνό, αυτοθαυμαζόμενο βασιλιά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης». 
Ο χαρακτηρισμός αφορά τις αντιδράσεις του κ. Σγουρού στην αποκάλυψη του εγγράφου, οι οποίες -κατά τον κ. Κουμουτσάκο- είχαν σαν κύρια χαρακτηριστικά τον «γνωστό, ανεμάρτιστο λόγο και τη ρηχή επιχειρηματολογία που εκφυλίστηκαν στα όρια της ύβρεως

ΣΧΟΛΙΑ

Please enter your comment!
Please enter your name here