ΣΥΜΜΑΧΙΑ: “Σε δεινή θέση έχει περιέλθει ο Σύλλογος Προσωπικού”

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΥΔΑΠ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αθήνα 3.12.2019

Συνάδελφισσες & Συναδέλφοι,

Σε δεινή θέση έχει περιέλθει ο Σύλλογος Προσωπικού υπό τη διοίκηση του πρώην Προέδρου Αθ. Σκόνδρα και του πρώην Γεν. Γραμματέα Διον. (Σάκη) Ρετουνιώτη.

Ο σύλλογος έχει περιέλθει σε ανυπαρξία, ανυποληψία και για πρώτη φορά στη μακρόχρονη ιστορία του οδηγήθηκε σε ορισμό προσωρινής διοίκησης από το Πρωτοδικείο Αθηνών. Η ομηρία αυτή του συλλόγου επιτυγχάνεται με παρασκηνιακές μεθοδεύσεις όπως αυτές που έλαβαν χώρα στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της 28.11.2019 με στόχο τη συνέχιση της παραμονής των ανωτέρω στην ηγεσία του συλλόγου.

Για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος της μεθόδευσης, παρότι με την ιδιότητα της προσωρινής διοίκησης δε δίστασαν να αποκλείσουν την εγγραφή συναδέλφων προφασιζόμενοι θέματα νομιμότητας, ταυτοχρόνως επιδίωξαν τη λήψη απόφασης για αμφίβολες δικαστικές προσφυγές με τα χρήματα που προορίζονταν για τα δώρα των εργαζομένων.

* Προς τι η επιπολαιότητα και η βιασύνη ;
* Ποια ήταν τα πραγματικά κίνητρα της συγκεκριμένης μεθόδευσης ;
* Μήπως φοβούνται την απώλεια του ελέγχου του συλλόγου ;

Συνάδελφισσες & Συναδέλφοι,

Το παραπάνω ασυναγώνιστο δίδυμο της πΑσΚΕ δεν θα μπορούσε να επιβιώσει αν δεν υποστηρίζονταν από τον κ. Μαν. Χαρατσή και την ΕΣΚ. Η υποστήριξη είναι εμφανής, αυτό το οποίο δεν είναι εμφανές είναι γιατί τους στηρίζει ;

* Για το “έργο” τους στην υγιεινή και ασφάλεια των εργαζομένων ;
* Για το “έργο” τους στην προαγωγή του πολιτισμού ;
* Για το “έργο” τους στις συνδικαλιστικές δράσεις ;

Τα τελευταία χρόνια παρακολουθούμε το γνωστό μας ασυναγώνιστο δίδυμο να εμφανίζεται σε διαφορετικούς ρόλους και πολλούς συλλόγους.

Παρατηρούμε λοιπόν ότι σε διάφορα Διοικητικά Συμβούλια στο Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων, στο Συνεταιρισμό, στην Ομοσπονδία, στο Σύλλογο Προσωπικού, στην ΕΥΑΕ είναι πανταχού παρών!!!

Δε ξέρουμε όμως αν είναι και τα πάντα πληρών, όπως κρίνεται  από τη δράση και τα πεπραγμένα  τους

ΣΥΜΜΑΧΙΑ Συλλόγου Προσωπικού ΕΥΔΑΠ

ΣΧΟΛΙΑ

Δώστε το σχόλιό σας
Please enter your name here