ΣΥΜΜΑΧΙΑ: Απαιτούμε ενσωμάτωση της ΑΤΑ στους βασικούς μισθούς

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αθήνα 18.12.2018

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ 19.12.2018 ΣΤΙΣ 14:00 ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΛΑΟΔΙΚΕΙΑΣ

Συναδέλφισσες & συνάδελφοι,

Η Διοίκηση ενώ αρχικά έδειξε την πρόθεση να υλοποιήσει την ενσωμάτωση της ΑΤΑ στους βασικούς μισθούς συμφωνώντας με τους εργαζομένους, εν τέλει υπαναχωρεί και  προσπαθεί να επιβάλει όρους που θα παγιώσουν τις μνημονιακές πολιτικές των περικοπών.

Αρνείται την υπογραφή του Τελικού Συμφωνημένου Κειμένου ζημιώνοντας το σύνολο των εργαζομένων προς όφελος των μετόχων στηριζόμενη στις αιτιάσεις μιας  μικρής ομάδας προνομιούχων συνδικαλιστών που αμείβονται με τους μισθούς του 2009 και προτάσσουν το ατομικό τους συμφέρον έναντι του συλλογικού.

Ξεκαθαρίζουμε πως δεν θα αποδεχθούμε τετελεσμένα που υποβάλλονται από το Υπερταμείο και τους Δούρειους Ίππους του. Η βούληση των εργαζομένων για την ενσωμάτωση της ΑΤΑ στους βασικούς μισθούς εκφράστηκε από την επιτροπή διαπραγμάτευσης και επιβεβαιώθηκε από ισχυρή πλειοψηφία (11 έναντι 8) στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας. Είναι  μια δημοκρατικά νομιμοποιημένη απόφαση που απηχεί και φιλοδοξεί να επιβάλει τη βούληση  της συντριπτικής  πλειοψηφίας των εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ.

Οι εργαζόμενοι διεκδικούμε και απαιτούμε να υπογραφεί άμεσα η συμπληρωματική ΣΣΕ με ενσωμάτωση της ΑΤΑ στους βασικούς μισθούς. Ενσωμάτωση που να ευνοεί τους εργαζόμενους και όχι τους μετόχους της εταιρείας.

Σας καλούμε όλους αύριο στις 14:00 στο κτήριο της Λαοδικείας που συνεδριάζει το ΔΣ της ΕΥΔΑΠ να διαμαρτυρηθούμε και να απαιτήσουμε την τήρηση των συμφωνημένων.

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Υ.Γ. Προκαλεί, η εμμονή πρώην πατρόνων συνδικαλιστών, από τη στιγμή που αποπεύθηκαν, να προσπαθούν να τορπιλίσουν κάθε πρωτοβουλία βελτίωσης της θέσης των εργαζομένων !!!

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Δώστε το σχόλιό σας
Please enter your name here