558 απαιτούν ίση μισθολογική μεταχείριση από τη Διοίκηση και συλλογικότητα από την ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ

558 συνάδελφοι δηλώνουν αντίθετοι και αντίθετες “στο διαχωρισμό και την άνιση μεταχείρισή τους από την 19389/25-10-2017 απόφαση του Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ” με κείμενό τους που παραδόθηκε σήμερα Τετάρτη 29/11/2017 στον Πρόεδρο του Δ.Σ. Κ. Παπαδόπουλο, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Γ.Μπενίση και τους Γενικούς Διευθυντές Σ. Κυριάκη και Χ. Ηλιόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι κ.κ. Παπαδόπουλος, Κυριάκης και Ηλιόπουλος παρέλαβαν οι ίδιοι το κείμενο με τις 558 υπογραφές, ενώ λόγω απουσίας του κ. Μπενίση το κείμενο κατατέθηκε στη γραμματέα του.

Το κείμενο, που δεν αποτελεί πρωτοβουλία κάποιου συλλόγου ή παράταξης, είναι το ακόλουθο:

Προς:

  • Πρόεδρο Δ. Σ.
  • Διευθύνοντα Σύμβουλο
  • Γενική Διεύθυνση Οικονομικού
  • Γενική Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού
  • Ο.Μ.Ε.

Οι κάτωθι υπογράφοντες εργαζόμενοι της Εταιρείας, κατόπιν της Απόφασης Δ.Σ. 19389/25-10-2017, δηλώνουμε ότι:

1. Είμαστε κάθετα αντίθετοι στον διαχωρισμό και την άνιση μεταχείριση των εργαζομένων με τη δημιουργία Μισθολογίου 2 ταχυτήτων.
2. Ζητάμε να διασφαλιστούν οι ίδιοι κανόνες μισθοδοσίας για όλο το προσωπικό και να αποκλειστεί ο κίνδυνος περαιτέρω μείωσης μισθών.
3. Να δεσμευτεί η Διοίκηση και οι αρμόδιοι Υπηρεσιακοί παράγοντες ότι δε θα μετακυλήσει το κόστος των αγωγών στο υπόλοιπο προσωπικό και θα εξευρεθούν τρόποι αποφυγής της επιβάρυνσης του μισθολογικού κόστους.

Πιστεύουμε ότι η ΟΜΕ, ως εκπρόσωπος όλων των εργαζομένων, οφείλει να λειτουργεί συλλογικά και προς το ενιαίο συμφέρον και όχι διασπαστικά και για ίδιο όφελος. Ειδάλλως, να παραιτηθούν από τη συνδικαλιστική τους ιδιότητα.

Επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου δικαιώματος μας.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Δώστε το σχόλιό σας
Please enter your name here