Κυριακή, 20 Απριλίου, 2025
ΣYΜΜΕΤΟΧΙΚΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ & ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ • ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΥΔΑΠ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

Aύριο Δευτέρα 29/5 εκδικάζεται η προσφυγή κατά της διανομής του έκτακτου μερίσματος των 40 εκατ.

Aύριο Δευτέρα 29/5/2017 στις 9.30 ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (Ευελπίδων κτίριο 5) εκδικάζεται η προσφυγή 12 συναδέλφων κατά της ΕΥΔΑΠ για την διανομή του έκτακτου μερίσματος στους μετόχους 40 εκατ. ευρώ

ΤΟ ΣΕΚΕΣ καλεί τους συναδέλφους να παραβρεθούν για να υπερασπιστούμε την οικονομική υγεία και τον κοινωνικό χαρακτήρα της ΕΥΔΑΠ από την λεηλασία των αποθεματικών της. Για να κοπεί η όρεξη στο ΤΑΙΠΕΔ που με μυστική μελέτη σκοπεύει να αντλήσει μέχρι και 180 εκατ. από την ΕΥΔΑΠ.

Καλούμε όλους και όλες που κατανοούν και παλεύουν για το Νερό ως κοινωνικό αγαθό και την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών ύδρευσης – αποχέτευσης ως ανθρώπινο δικαίωμα.

Η ενότητα που σφυρηλατούμε καθημερινά υπέρ του δημόσιου νερού, μεταξύ μας αλλά και με την κοινωνία είναι το «απόλυτο όπλο» μας στο διαρκή αγώνα που δίνουμε για τα συμφέροντά μας, για το κοινωνικό όφελος και για το Νερό ως κοινό αγαθό.

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ