Γροθιά στην υπογεννητικότητα

Δημοσιεύτηκε στις:

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τη διοίκηση η όποιον πήρε αυτή την απόφαση το χριστουγεννιάτικο δώρο για τις οικογένειες των συναδέλφων με παιδιά να είναι η υποσυνείδητη προτροπή που δηλώνει η απόφαση στην περαιτέρω διαιώνιση του είδους.

Γροθιά στο μαλακό υπογάστριο της υπογεννητικότητας.

Δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς πως κατέληξε η χορηγία για τα παιδιά σε γνωστή αλυσίδα με είδη εγκυμοσύνης καροτσάκια και είδη μπεμπέ ποια πλειοψηφία το αποφάσισε εάν έχει επίγνωση του τι προϊόντα έχει η συγκεκριμένη αλυσίδα και σε ποιο κοινό απευθύνεται.

Όταν η φαντασία ξεπερνά την πραγματικότητα το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να υποκλιθούμε.

Μ. Μαστορακης

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Διαγωνισμός γίνεται αγαπητέ, δεν αποφασίζει κανένας από μόνος του ούτε με πλειοψηφία. Διαγωνισμός γίνεται και αποδίδεται λογαριασμός στο ΔΣ της ΕΥΔΑΠ που πληρώνει τα λεφτά. Να μη λέμε κι ότι θέλουμε ή αλλιώς πριν μιλήσουμε να ξέρουμε τι λέμε. Επίσης μιλάμε για παιχνίδια των παιδιών από 0-12 ετών για αυτό χορηγούνται τα χρήματα…Εκτός κι αν έχετε κάτι άλλο υπόψη σας ή εξ ιδίων κρίνετε τα αλλότρια. Μην εκτίθεστε είναι κρίμα να απαξιώνονται έτσι τα καλά που μας συμβαίνουν. Εξάλλου εκπροσωπείστε στην Επιτροπή ή όχι?

ΣΧΟΛΙΑ

Δώστε το σχόλιό σας
Please enter your name here