ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΥΔΑΠ
Αθήνα, 11.12.2019
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Συναδέλφισσες & συνάδελφοι,
Την Τρίτη 10.12.2019 κλιμάκιο της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ επισκέφθηκε το κτήριο του Τομέα Ηρακλείου στον Περισσό για να ενημερωθεί από τους εργαζόμενους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τους λόγους που καθυστερούν οι εργασίες ανακαίνισης του. Το συγκεκριμένο κτήριο που στεγάζει μεγάλο αριθμό εργαζομένων είναι κυριολεκτικά άθλιο και επικίνδυνο από άποψης Υγιεινής και Ασφάλειας με κενά στα πατώματα, διαρροές υδραυλικών, μουχλιασμένους τοίχους κ.α.
Είναι τεράστια η ευθύνη του Γενικού Διευθυντή Ύδρευσης γιατί αφενός δεν φρόντισε όλα τα προηγούμενα χρόνια να απαιτήσει τη βελτίωση τωνσυγκεκριμένων κτηριακών εγκαταστάσεων και αφετέρου συνεχίζει να κωλυσιεργεί και δεν επιτρέπει να ολοκληρωθούν οι εργασίες ανακαίνισης.
Είναι τεράστιες οι ευθύνες που έχουν οι διορισμένοι Πρόεδρος και Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου Προσωπικού γιατί αδιαφόρησαν για την ανάδειξη και επίλυση ενός τόσου μεγάλου προβλήματος, ειδικά όταν ο Γεν. Γραμματέας τυγχάνει να είναι και Πρόεδρος της ΕΥΑΕ.
Καλούμε άμεσα τη Διοίκηση να δώσει λύση και να προχωρήσουν άμεσα οι εργασίες ανακαίνισής.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους μέλη του Συλλόγου Προσωπικού να συμμετέχουν στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 11.12.2019 στις 10:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Περισσού.
ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΥΔΑΠ