ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΕΚΕΣ
“Με σημερινή του απόφαση, το Μονομελές Πρωτοδικείο απέρριψε το αίτημα του γνωστού Δικηγορικού Γραφείου της Ομοσπονδίας, με το οποίο ζητούσε να μην προσληφθούν 350 φοιτητές για 2μηνη θερινή απασχόληση.
Το Δικαστήριο έκρινε απολύτως νόμιμη τη διαδικασία που αποφάσισε η νέα Διοίκηση της ΕΥΔΑΠ και αποφάσισε οι θέσεις να πληρωθούν κατά προτεραιότητα από φοιτητές που δεν έχουν απασχοληθεί τα 2 τελευταία έτη, ώστε να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία καινούργια πρόσωπα και όχι όσοι προσλαμβάνονταν με αμφισβητούμενες διαδικασίες κατά τα προηγούμενα έτη.
Συνεπώς, η νέα Διοίκηση, με τη δημόσια κλήρωση που θα γίνει τις αμέσως επόμενες ημέρες (κάτι που ήταν πάγιο αίτημα του ΣΕΚΕΣ), εισάγει νέα ήθη και στην ΕΥΔΑΠ. Αυτή είναι μόνο η αρχή”.
Δευτέρα 6/7/2015
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΕΚΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΥΔΑΠ