Δευτέρα, 26 Αυγούστου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

Σύλλογος Καταμέτρησης ΕΥΔΑΠ: Αποτελέσματα αρχαιρεσιών και ένσταση κατά της εγκυρότητας τους

Πραγματοποιήθηκαν στις 4 και 5 Απριλίου 2017 οι αρχαιρεσίες στο Σύλλογο Καταμέτρησης ΕΥΔΑΠ. Οι εκλογές έγιναν με ενιαίο ψηφοδέλτιο και σύμφωνα με την ανακοίνωση της εφορευτικής επιτροπής (βλέπε αναλυτικά εδώ) εκλέχτηκαν κατά σειρά ψήφων:

Για το Διοικητικό Συμβούλιο:

1. ΒΑΡΩΝΟΣ ΗΛΙΑΣ
2. ΧΑΛΚΙΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ
3. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ
4. ΓΚΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
5. ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΥΓΕΝΙΟΣ
6. ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
7. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

1. ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ
2. ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή

  1. ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Αντιπρόσωποι στην Ομοσπονδία:

  1. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ
  2. ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΥΓΕΝΙΟΣ
  3. ΧΑΛΚΙΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ

Αντιπρόσωπος στο ΕΚΑ

  1. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ

Στις 6/4/2016 το μέλος του Συλλόγου Ευστράτιος Ηλιάδης υπέβαλλε ένσταση κατά της εγκυρότητας των εκλογών επειδή δεν εφαρμόστηκαν οι προβλεπόμενες καταστατικές διατάξεις και ιδιαίτερα ο αριθμός των σταυρών που κατά την γνώμη του ενιστάμενου έπρεπε να μπαίνουν μέχρι 3 σταυροί και όχι 4 όπως αναγραφόταν στο ψηφοδέλτιο

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο της ένστασης ΕΔΩ

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Έχοντας διατελέσει για αρκετά χρόνια πρόεδρος του Συλλόγου Καταμέτρησης, με έκπληξη διαπίστωσα ότι στις φετινές εκλογές, παρά την ξεκάθαρη καταστατική πρόβλεψη (άρθρο 28) για επιλογή μέχρι 3 σταυρών προτίμησης όταν υπάρχει ενιαίο ψηφοδέλτιο, στη ψηφοφορία επιτρέπονταν μέχρι και 4 σταυροί.
    Ουδέποτε στις προηγούμενες εκλογές, όπου είχα και την ευθύνη διεξαγωγής τους, δεν συνέβη κάτι παρόμοιο όταν υπήρχε ενιαίο ψηφοδέλτιο.
    Κάποιοι φαίνεται δεν θεωρούν μόνο τις ψήφους “κουκιά” που τους ανήκουν, αλλά και τους συναδέλφους “πρόβατα” που τους ορίζουν. Είναι φανερό οτι πρόκειται για αντικαταστατική πράξη που ουσιαστικά οδηγεί σε ακύρωση την διαδικασία. Αυτό που δεν κατέστη φανερό είναι, αν αυτό σχεδιάστηκε από την επίσημη ΔΑΚΕ ή την ανεπίσημη.
    Ακόμα μια παρατυπία η εκλογή μόνο δυο συναδέλφων στη ΕΕ, όταν το καταστατικό προβλέπει τρεις.
    Σαν μέλος του ΔΣ της ΟΜΕ θα θέσω θέμα ακύρωσης των εκλογών στο ΔΣ της ΟΜΕ. Βέβαια αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξε συνάδελφος καταμετρητής, ο Στράτος Ηλιάδης, που έθεσε προς την Εφορευτική θέμα ακύρωσης των εκλογών. Του αξίζουν συγχαρητήρια για το θάρρος του να επισημάνει το παράνομο και αντικαταστατικό του θέματος.
    Μερσινιάς Αλέκος, μέλος ΔΣ ΟΜΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ