Δευτέρα, 26 Αυγούστου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

Ρ.Α.Κ. ΕΥΔΑΠ: “Η δύναμη που μας δώσατε είναι σημαντική”

Ριζοσπαστική Αγωνιστική Κίνηση ΕΥΔΑΠ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μάιος 2017

Συναδέλφισσες –Συνάδελφοι,

Οι 5νθήμερες (;) εκλογές στο σύλλογο Προσωπικού τελείωσαν.

Η Ριζοσπαστική Αγωνιστική Κίνηση ΕΥΔΑΠ στην πρώτη της εκλογική αναμέτρηση κέρδισε μία [1] έδρα στην ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ και μία [1] έδρα στο Δ.Σ. του Συλλόγου.

Η δύναμη που μας δώσατε είναι σημαντική.

Η ΡΑΚ-ΕΥΔΑΠ σκοπεύει να τη χρησιμοποιήσει ώστε  να αποκτήσει αγωνιστική έκφραση η φωνή όλων των συνάδελφων που είναι αποφασισμένοι να αναμετρηθούν με τις χρόνιες παθογένειες που βασάνιζαν και βασανίζουν την ΕΥΔΑΠ και το Συνδικαλιστικό κίνημα.

Η ΡΑΚ-ΕΥΔΑΠ δεσμεύεται  να αγωνισθεί ώστε ο Σύλλογος Προσωπικού ΕΥΔΑΠ – μέσα από ανοικτές συλλογικές διαδικασίες, στα μέλη του Συλλόγου αλλά και όλων των εργαζομένων στην ΕΥΔΑΠ – την αυτοδύναμη έκφραση της φωνής των εργαζομένων ανεξάρτητα από πολιτικές συνδικαλιστικές ή παραταξιακές σκοπιμότητες. Πιστεύουμε ότι είναι η αναγκαία και ικανή για να υπερασπισθούμε κατακτήσεις που απειλούνται και να αγωνιστούμε να ανακτήσουμε όσες μας κατήργησαν τα τελευταία χρόνια

Σας καλούμε να είστε σε εγρήγορση και να ελέγχετε όποιο συνδυασμό ψηφίσατε για τα καθημερινά πεπραγμένα του στους εργασιακούς χώρους.

Ευχαριστούμε τους συναδέρφους της εφορευτικής επιτροπής που επί πέντε [5] ημέρες μόχθησαν και έφεραν εις πέρας με άψογο τρόπο την διαδικασία.

Πάνω από ΟΛΑ, μέσα από την καρδιά μας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ όλους όσους μας εμπιστευθήκατε με την ψήφο σας και σας καλούμε να συνδιαμορφώσουμε τις δράσεις μας για την διεκδίκηση ενός εργασιακού μέλλοντος αντάξιου των προσδοκιών και των οραμάτων μας.

Ρ.Α.Κ – ΕΥΔΑΠ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΥΔΑΠ

ΥΓ1. Σχετικά με τις προβοκατόρικες επιθέσεις που δεχτήκαμε από συγκεκριμένους χώρους ότι είμαστε κυβερνητική παράταξη και άλλα «ηχηρά παρόμοια», έχουμε να πούμε ότι δεν είναι τωρινό το φαινόμενο κάποιοι να βάζουν την συνδικαλιστική δραστηριότητα στην προκρούστεια κλίνη των ιδεοληψιών τους στην καλύτερη περίπτωση ή στην εξυπηρέτηση της προσωπικής τους ατζέντας για συνδικαλιστική – υπηρεσιακή καριέρα στην χειρότερη. Παρόλα αυτά χαιρόμαστε που αν και αντίπαλοι αναγνωρίζουν σε εμάς όλα τα χαρακτηριστικά της παράταξης που λειτουργεί συλλογικά και δημοκρατικά ενώ για τον εαυτό τους κρατάνε τον χαρακτήρα του συνδυασμού ή του ψηφοδελτίου, δηλαδή του αθροίσματος επίδοξων, νυν και πρώην παραγόντων ή “παραγόντων”.

ΥΓ2. Διασκεδάσαμε ιδιαίτερα με την παραφιλολογία για μεταθέσεις, πιέσεις ή ταξίματα και τοποθετήσεις που εμπνεύστηκαν ορισμένοι παλαίμαχοι και όψιμοι εργατοπατέρες (συμπτωματικά είναι οι ίδιοι που βρίσκονται μόνιμα ο κάθε ένας μόνος ή με επιλεγμένη παρέα σε καθημερινό επισκεπτήριο σε γραφεία Διοίκησης πρωινές ή απογευματινές ώρες επί σειρά ετών τρομάρα τους).

rak.eydap@gmail.com

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ