Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ: “Σας ευχαριστούμε για τη μεγάλη νίκη”

ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για τη μεγάλη νίκη που μας δώσατε στις εκλογές του Συνεταιρισμού. Με τη στήριξη και την εμπιστοσύνη σας, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε το σημαντικό ποσοστό του 41,5% και να δώσουμε μία ηχηρή απάντηση σε όλους αυτούς που επιμένουν στο διχασμό και τη ρητορική μίσους.

Όλοι εσείς αποδείξατε για μία ακόμη φορά την κρίση σας, αλλά και τη θέλησή σας για ενότητα, συνεργασία και ομόνοια, παρά τις αντίξοες συνθήκες και τις μεθοδευμένες προσπάθειες των γνωστών τριών παρατάξεων για αποκλεισμό πολλών συναδέλφων και συνταξιούχων, από την εκλογική διαδικασία. Το αποτέλεσμα ήταν όσοι συνάδελφοι προσήλθαν να υποστούν πολύωρη ταλαιπωρία και να συνωστίζονται στις ουρές.

Η μεγάλη πλειοψηφία των εργαζομένων μας αγκάλιασε και μας έδωσε την ώθηση για δημιουργία και για ανάπτυξη στο Συνεταιρισμό. Εμείς πιστοί στις αρχές μας και με αρωγό τους ικανούς μας ανθρώπους, σας υποσχόμαστε ότι θα πάμε τον Συνεταιρισμό ένα βήμα πιο μπροστά και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για όλους σας.

Συγχαρητήρια και καλή δύναμη σε όλους όσοι εκλέχθηκαν.

ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ