Σάββατο, 19 Απριλίου, 2025
ΣYΜΜΕΤΟΧΙΚΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ & ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ • ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΥΔΑΠ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

ΑΚΕ ΕΥΔΑΠ: «Δεν βάζουν φρένο στη γελοιότητα »

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΥΔΑΠ
ΑΓΩΝΑΣ – ΔΡΑΣΗ – ΕΝΟΤΗΤΑ

Αθήνα 12 Νοεμβρίου  2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δε λέει να βάλει φρένο στη γελοιότητα η ΣΥΜΜΑΧΙΑ, που μάλλον δεν κατανοεί το πόσο ξεφτιλίζεται με κάθε ανακοίνωση της. Χθες βγήκε να μας πει προσπαθώντας να μαζέψει τα ασυμμάζευτα με τον κ. Σπίρτζη, ότι δικά μας στελέχη μιλούσαν στην αίθουσα με τον κ. Φορτσάκη.

Το να τους ξανά πούμε για χιλιοστή φορά ποιος έβαλε την ΕΥΔΑΠ στο Υπερταμείο είναι χάσιμο χρόνου, αφού οι άνθρωποι ζουν στον κόσμο τους. Να τους θυμίσουμε όμως ότι την ώρα της εκδίκασης της υπόθεσης μας στο ΣτΕ, εκείνοι πίνανε καφέ (κατά την προσφιλή συνήθεια των περισσότερων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, που όταν ο κόσμος καίγεται, αυτοί κάνουν τσιμπούσια) και άρα αναρωτιόμαστε πως έβλεπαν από το καφενείο τι γινόταν μέσα στην εκδίκαση. Βεβαίως πρέπει να παραδεχτούμε ότι όλος ο ΣΥΡΙΖΑ κάπως έτσι κάνει  επανάσταση και αντίσταση, με έναν καφέ στο χέρι.

Να τους υπενθυμίσουμε επίσης την άλλη πικρή αλήθεια για αυτούς, ότι δηλαδή επί Προεδρίας ΑΚΕ στην ΟΜΕ το 2018, οργανώσαμε και κάναμε πράξη την προσφυγή που οδήγησε στην επιτυχημένη απόφαση στο Δ´ Τμήμα, που άνοιξε το δρόμο για τη δικαίωση των εργαζομένων και την οποία πιστεύουμε ότι θα ακολουθήσει και η απόφαση της Ολομέλειας. 

Όσον αφορά δε την ίδια καραμέλα για δήθεν οικονομικές ζημιές της ΟΜΕ και καταγγελίες, το μόνο που μπορεί κανείς να πει είναι «Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου»! Αν δεν καταλαβαίνουν ότι γίνονται βαρετοί και γραφικοί, εμείς γιατί να τους σταματήσουμε; 

Μόνοι τους κάνανε την καταγγελία στο ΣΔΟΕ, μόνοι τους ψάχνουν και δεν έχει βρεθεί τίποτα επί χρόνια, μόνοι τους τώρα θέλουν να βάλουν δικηγόρους εκεί που δεν υπάρχουν ευρήματα. Μόνοι τους θέλουν να στείλουν μήνυση χωρίς να έχουν προσκομίσει καθόλου στοιχεία, και μαζί τους γελάει ο κόσμος, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που κάνουν κενές μηνύσεις και περνούν απαντήσεις από τη δικαιοσύνη. Ας μπουν στον κόπο να διαβάσουν τις αποφάσεις της δικαιοσύνης, τις οποίες και αποκρύπτουν. 

Θα γελούσαμε και εμείς μαζί τους αν δεν κατασπαταλούσαν τα χρήματα των συναδέλφων μας για να κάνουν όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια. Θέλουν να φέρουν δικηγόρους (Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ φυσικά) για να τους χρυσοπληρώσουν και να μοιράσουν τα λεφτά της ΟΜΕ που υποτίθεται ότι δεν υπάρχουν και τα ψάχνουν. Προφανώς τα βρήκαν και τα κρατάνε καλά φυλαγμένα για να τα δώσουν στους ημέτερους Συριζαίους φιλους τους.

Θέλουν να βάλουν τους εργαζόμενους να πληρώσουν τα πυροτεχνήματα της παράνοιας τους. Εμείς πάλι τους λέμε την παράνοια να την πληρώσουν με λεφτά από την τσέπη τους, μιας και θέλουν τόσο πολύ να παίζουν με τα κουβαδάκια τους.

Ζητάμε να μας απαντήσουν άμεσα, ποια είναι τα στοιχεία, πόσο θα κοστίσουν οι δικηγόροι και με ποια διαδικασία θα επιλεχθούν;

Και επειδή μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις, σας παραθέτουμε τους χαμογελαστούς επαναστάτες του καφενείου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΚΕ

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ