Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

ΑΚΕ: “Ιστορική νίκη με 92% στην Ένωση Υπαλλήλων”

ΑΚΕ ΕΥΔΑΠ

Ιστορική νίκη με 92% στην Ένωση Υπαλλήλων

Με το συντριπτικό ποσοστό του 92% η Ενωτική Κίνηση Εργαζομένων ΕΥΔΑΠ, κέρδισε τις εκλογές στην Ένωση Υπαλλήλων. Με ιδιαίτερα μεγάλη προσέλευση και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας, ολοκληρώθηκαν οι εκλογές του Συλλόγου.

Όλοι εσείς με την ψήφο σας, δώσατε μια ηχηρή απάντηση στο λαϊκισμό, το ψέμα και την ανικανότητα. Ο ΣΥΡΙΖΑ και η υποψήφια ουρά του, πήραν τα παπούτσια στο χέρι και αποχώρησαν σχεδόν με μηδενικό ποσοστό, παρά τις απελπισμένες προσπάθειες των γυρολόγων της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, έχοντας υποστεί ακόμη μια συντριπτική ήττα.

Μετά από σχεδόν 5 χρόνια αδράνειας και στασιμότητας, η Ένωση Υπαλλήλων με τη ψήφο σας και την εμπιστοσύνη σας, μπαίνει πάλι σε τροχιά δημιουργίας, προσφοράς και μάχης για τους συναδέλφους. Όπως σας υποσχεθήκαμε όλοι οι εκλεγμένοι, μαζί με τα μέλη μας, θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να ξανακάνουν την Ένωση τον πρωτοπόρο και ιστορικό Σύλλογο που ήταν.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την διαχρονική και ουσιαστική στήριξή σας, που δίνει πνοή σε κάθε μας κίνηση και προσπάθεια. Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους εκλεγμένους συναδέλφους μας και ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν στον συνδυασμό μας.

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ