Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

Ανακοίνωση Σωματείου Αποχέτευσης για την απεργία 12/11

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αθήνα 09-11-2015 

Συναδέλφισσες,Συνάδελφοι,

το Σωματείο μας σας καλεί όλούς, στην 24ωρη Γενική Απεργία πού έχει προκηρύξει η ΓΣΕΕ, την Πέμπτη 12 Νοεμβρίού 2015 και στο συλλαλητήριο των συνδικάτων στις 11π.μ. στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Η επέλαση των μνημονικών πολιτικών συνεχίζει να βυθίζει σε ύφεση την οικονομία της χώρας και να διευρύνει την κοινωνική κρίση με αποτέλεσμα την εξαθλίωση των χαμηλών κοινωνικών στρωμάτων και τη συρρίκνωση της μεσαίας τάξης μεγαλώνοντας ακόμα περισσότερο το χάσμα μεταξύ των πλουσιότερων και των φτωχότερων.

Οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι, οι νέες και οι νέοι της χώρας μας, για μια ακόμη φορά, έπειτα από έξι χρόνια ανελέητης επίθεσης στα εργασιακά και ασφαλιστικά μας δικαιώματα, έπειτα από έξι χρόνια συνεχούς υποτίμησης της ζωής μας, από τις πολιτικές και την εφαρμογή των μνημονίων, καλούμαστε να πληρώσούμε τα νέα βάρβαρα σκληρά και αντιλαϊκά μέτρα τον 3ον μνημονίού δημοσιονομικής προσαρμογής, πού ισοπεδώνούν και καταργούν ότι έχει απομείνει «όρθιο».

Είναι προφανές ότι και αυτή η Κυβέρνηση, αθετώντας τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, συνεχίζει με την ίδια «φιλοσοφία» τις πολιτικές τιμωρηπκής λιτότητας, φτώχειας και εξαθλίωσης

Απεργούμε, διαδηλώνουμε και Απαιτούμε  
Άμεση κατάργηση των αντεργατικών μνημονιακών διατάξεων, καμία αλλαγή στην κοινωνική ασφάλιση, ελεύθερες Συλλογικές Διαπραγματεύσεις, προστασία της πρώτης κατοικίας, δίκαιο φορολογικό σύστημα, διασφάλιση τον δημόσιου χαρακτήρα των Οργανισμών και Επιχειρήσεων κοινωνικής ωφελείας.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Για το Διοικητικά Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΙΙΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΡΑΝΤΙΤΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ