Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

Ανεξάρτητη Κίνηση Μηχανικών: “Ήρθε επιτέλους η ώρα της επιλογής!”

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ  

Αθήνα, 28.06.2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Αυτές οι εκλογές του Συλλόγου μας, μας βρίσκουν αντιμέτωπους με προκλήσεις και συγκυρίες που βιώνουμε πρώτη φορά. Η Συλλογική Σύμβαση που ακόμα δεν έχει υπογράφει και η αδυναμία της Διοίκησης να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της εταιρείας των στελεχών και των εργαζομένων είναι λίγες μόνο από αυτές.

Είναι επιτακτική ανάγκη να υπογράφει το συντομότερο η νέα Συλλογική Σύμβαση με τους καλύτερους δυνατούς όρους για όλους τους εργαζόμενους. Είναι χρέος όλων μας για το μέλλον μας και των οικογενειών μας.

Όλα αυτά τα χρόνια αυτοί που βρίσκονται στο τιμόνι του Συλλόγου δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα για τους συναδέλφους. Το μόνο που έκαναν ήταν να κομματικοποιήσουν πλήρως το Σύλλογο, για να γίνει δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ και των συμφερόντων του και να παίζουν τους μεσάζοντες της ψεύτικης ΟΜΕ, σπέρνοντας το διχασμό και τη διάσπαση.

Αυτός ακριβώς ο διχασμός αποτυπώνεται και σε αυτές τις εκλογές που κατεβαίνουν 5 συνδυασμοί σε 230 μέλη. Θα έπρεπε να υπάρχει ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο και όχι να επικρατεί αυτή η πολυδιάσπαση. Συνδυασμοί και υποψήφιοι που το παίζουν τη μια άκρα  αριστερά και την άλλη τέρμα δεξιά, ενώθηκαν και ζητάνε ψήφο με την πρόφαση του «νέου», μόνο και μόνο για να ξανά δώσουν έδρες στον ΣΥΡΙΖΑ, στις επερχόμενες εκλογές της ΟΜΕ. Άνθρωποι που δε δίνουν δεκάρα για τους εργαζόμενους, εμφανίζονται ως σωτήρες. Στελέχοι προσπαθούν να παρακινήσουν και να καθοδηγήσουν ψήφους. Ήρθε η ώρα να βάλουμε τέλος στη σύγχυση και στις μεθοδεύσεις και να αλλάξουμε πορεία ενωμένοι και αποφασισμένοι.

Η Ανεξάρτητη Κίνηση Μηχανικών, βιώνοντας τη στασιμότητα και το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει ο Σύλλογος τα τελευταία χρόνια, κατεβαίνει στις εκλογές  για να μπορέσει να φέρει τη δράση, την επανεκκίνηση και την αποτελεσματικότητα στο Σύλλογο και να παλέψει για τα δικαιώματα όλων των μελών.

Τα συμφέροντα και οι διεκδικήσεις των μελών αποτελούν για εμάς το μοναδικό μας στόχο και το έναυσμα για σκληρή δουλειά, και είμαστε σίγουροι ότι με σοβαρότητα, ακεραιότητα και δυναμισμό θα καταφέρουμε να ζωντανέψουμε ξανά αυτόν τον ιστορικό Σύλλογο.

Ζητάμε την ψήφο σας για να βάλουμε ένα οριστικό τέλος στα κομματικά και προσωπικά συμφέροντα. Για να πάμε όλοι μαζί στην επόμενη μέρα του Συλλόγου μας. Για να ξανά γίνει ο Σύλλογος, ένας Σύλλογος για όλους και όχι για λίγους. 

Είμαστε επαγγελματίες μηχανικοί και όχι επαγγελματίες συνδικαλιστές και για αυτό γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα τα προβλήματα με τα οποία έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι οι συνάδελφοι μας.

Σας καλούμε λοιπόν να μας εμπιστευτείτε και να μας δώσετε την ευκαιρία να αναδείξουμε το Σύλλογο μας σε ουσιαστικό παράγοντα διεκδίκησης και βελτίωσης της εργασιακής μας πραγματικότητας.

Οι υποψήφιοι του συνδυασμού μας:

1. Αποστολάκη Αικατερίνη
2. Βιλλιώτη Γεωργία
3.Γουλιέλμος Γεώργιος
4.Δρίνης Κωνσταντίνος
5.Ζιώγας Ευάγγελος
6.Κοστρίβας Συμεών
7.Λουφάκης Γρηγόριος
8.Μπριλάκης Δημήτριος
9.Σταυρόπουλος Νικόλαος
10.Τούλιας Χρήστος
11.Χριστοθανόπουλος Δημήτρης​

Ήρθε επιτέλους η ώρα της επιλογής! 

Ήρθε η ώρα της αλλαγής! 

Ο ιστορικός Σύλλογος των Μηχανικών γυρίζει σελίδα! 

Σύλλογος για όλους, όχι για λίγους!

Υπενθυμίζουμε ότι:

Οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν την Τετάρτη 30 Ιουνίου, Πέμπτη 1 και Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021 από 08:00 έως 15:00 στους εξής χώρους:

1. Την Τετάρτη 30 Ιουνίου στο κτήριο της Λαοδικείας 08:00-15:00
2. Την Πέμπτη 1 Ιουλίου στην αίθουσα Συνεδριάσεων στο νέο κτήριο του Περισσού ( τέως Αποθηκών) 08:00-15:00
3. Την Παρασκευή 2 Ιουλίου στην αίθουσα Συνεδριάσεων στο νέο κτήριο του Περισσού ( τέως Αποθηκών) 08:00-15:00

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ