Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

Ελεύθερη Πολιτιστική Δημιουργία: Ανακοίνωση για τις εκλογές του Πολιτιστικού

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

19/3/2019

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Από τις 19/3/2019 έως 22/3/2019 καλούνται όλα τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου να ψηφίσουν για την ανάδειξη του νέου ΔΣ.

Ψήφος καθοριστική για την περαιτέρω πορεία του Πολιτιστικού Συλλόγου.

Οι υποψήφιοι του συνδυασμού ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ζητάμε την ψήφο σας.

Γιατί έχουμε δουλέψει ξοδεύοντας από το χρόνο μας με ανιδιοτέλεια και τόλμη, με γνώμονα πάντα το συμφέρον του Συλλόγου και των μελών του, ΕΣΑΣ.

Γιατί δεν συμμετείχαμε ποτέ ως απλοί διαχειριστές με παρουσία μόνο σε κάποια Διοικητικά Συμβούλια.

Γιατί κάναμε πράξη κάθε νέα ιδέα που αναδεικνύει τον Πολιτιστικό και τον ρόλο του.

Γιατί καταφέραμε να ανταποδίδουμε στα μέλη μας με παροχές τις συνδρομές τους. Είχαμε σε σταθερή βάση τη λειτουργία της Λέσχης, τα τμήματα χορού και γυμναστικής, τις επιδοτήσεις των εκδρομών, των θεάτρων και κυρίως ανελλιπώς την χορήγηση δωροεπιταγών για ΒΙΒΛΙΑ. Δυστυχώς σε δύο μόνο θητείες (4 χρόνια) κατάφεραν όλα αυτά να τα στερήσουν από τα μέλη μας.

Γιατί δουλεύουμε πάντα με όραμα, δύναμη και θέληση για το κοινό καλό. Δεν επενδύσαμε στον πολιτισμό και στον Πολιτιστικό μόνο για ΕΞΟΥΣΙΑ και ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ όπως συμβαίνει τελευταία.

Γιατί δεν λειτουργήσαμε ποτέ με παραταξιακά κριτήρια, δεν προδώσαμε τις ιδέες μας και πολιτιδεν καταχραστήκαμε την εμπιστοσύνη που μας δείξατε.

Γιατί καταφέραμε όλα τα προηγούμενα χρόνια να κάνουμε τη ΔΕΞΑΜΕΝΗ κέντρο αναφοράς στα θερινά σινεμά της Αθήνας και με τα έσοδα να χρηματοδοτήσουμε όλες τις εκδηλώσεις του Συλλόγου. Αυτό έγινε με προσωπική παρουσία, μεράκι αλλά και με ειδικούς για τις επιλογές των ταινιών Α΄ προβολής πάντα. Αντ’ αυτού είδαμε μέλη του ΔΣ να γίνονται και κριτικοί κινηματογράφου (μάλλον βγάζοντας τα απωθημένα τους) με αποτέλεσμα να έχει μετατραπεί η ΔΕΞΑΜΕΝΗ σε απλό συνοικιακό σινεμά.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Στον Πολιτιστικό Σύλλογο χρειάζονται άνθρωποι με όραμα, θέληση για προσφορά, μεράκι και φυσική παρουσία. Όχι το οργανόγραμμα της Εταιρείας.

Και επειδή το παρελθόν μας εγγυάται το μέλλον μας, ζητάμε τη ψήφο σας και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο, θέληση και όραμα για να επαναφέρουμε τον Πολιτιστικό Σύλλογο στη θέση που του ανήκει στη συνείδηση των μελών του.

Σας καλούμε να πάρετε μέρος στις εκλογές και να ψηφίσετε τους υποψηφίους του συνδυασμού

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ