Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

ΕΝΙΑΙΑ: “Ο πολιτισμός πρώτα και πάνω από όλα με 50%!”

ΕΝΙΑΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ε.ΥΔ.ΑΠ

Αθήνα 30/10/2023

Ο πολιτισμός πρώτα και πάνω από όλα με 50%

Ο πολιτισμός, η συνεργασία, η ενότητα και η αλήθεια κέρδισαν τις καρδιές, την ψήφο και την εμπιστοσύνη των συναδέλφων! Απόδειξη αυτού η τεράστια συμμετοχή που έφτασε στο μεγαλειώδες ποσοστό του 81,3%. Σας ευχαριστούμε την καθεμία και τον καθένα σας ξεχωριστά για την τόσο δυνατή και σημαντική στήριξη σας. Το ψηφοδέλτιο της Ενιαίας Ανεξάρτητης Πολιτιστικής Κίνησης Εργαζομένων, φτιάχτηκε από όλους τους εργαζόμενους, για όλους τους εργαζόμενους και για αυτό πήρε και αυτή την τόσο σημαντική νίκη.

Αυτό το αποτέλεσμα επιβραβεύει όλες μας τις προσπάθειες για ένα ακόμα πιο δυνατό Πολιτιστικό Κέντρο. Με την επανεκλογή καταξιωμένων συναδέλφων αλλά και την εκλογή νέων με όρεξη για προσφορά, έχουμε ισχυρή παρουσία για όλους που μας δίνει τη δύναμη και την ώθηση να συνεχίζουμε αυτό το σημαντικό έργο και να το ενδυναμώνουμε καθημερινά, προσθέτοντας ακόμα περισσότερες παροχές και δράσεις.

Αυτό το σημαντικό ποσοστό του 50% είναι αυτό στο οποίο μεταφράστηκε το μεράκι, η αγάπη και η αφοσίωση όλων όσων εργάζονται σκληρά και καθημερινά για να βρίσκονται στο πλευρό όλων σας. Επίσης  είναι ηχηρή απάντηση σε όσους καταγγέλλουν και βάζουν ταμπέλες και ετικέτες στο Πολιτιστικό μας Κέντρο .

Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε πιο δυνατά και δημιουργικά!!

Ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή δύναμη σε όλους τους συναδέλφους που εκλέχτηκαν και ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας όλους τους υποψήφιους μας!

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ