ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

Ενωτική Κίνηση Εργαζομένων για το νέο ξεκίνημα

Ενωτική Κίνηση Εργαζομένων για το νέο ξεκίνημα!

Μετά από 5 ολόκληρα χρόνια, ήρθε η ώρα της επιλογής και των εκλογών για έναν από τους ιστορικότερους Συλλόγους της ΕΥΔΑΠ, την Ένωση Υπαλλήλων.

Μετά από πολλές κρίσεις και δυσκολίες στην Ένωση Υπαλλήλων, έρχεται πλέον η στιγμή της αλλαγής και της αναγέννησης.

Σε μια κρίσιμη στιγμή για την εταιρεία, που βρίσκονται σε εξέλιξη πολλά φλέγοντα ζητήματα, όπως το ΣΔΙΤ και η υπογραφή της σύμβασης με το ελληνικό δημόσιο, καθώς και αλλά σοβαρά προβλήματα, διεξάγονται οι εκλογές του σωματείου μας, και για αυτούς τους λόγους είναι κρίσιμες οι επιλογές και όσα θα προκύψουν από τις εκλογές.

Η Ενωτική Κίνηση Εργαζομένων κατάφερε να σχηματίσει μέσα από την μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή, ένα ενιαίο και δυναμικό ψηφοδέλτιο, που απαρτίζεται από συναδέλφους από όλους τους εργασιακούς χώρους, μακριά από κομματικά ή προσωπικά συμφέροντα.

Ενώνουμε δυνάμεις σε ένα ενιαίο μέτωπο, με τη μεγαλύτερη συμμετοχή που έχει γίνει ποτέ, για να δώσουμε ξανά δύναμη και ώθηση στο Σύλλογό μας.

Αυτή η μαζική συμμετοχή σηματοδοτεί την ελπίδα και τη νέα αρχή για το Σύλλογο, που θέλουμε να αποκτήσει την χαμένη του αίγλη και να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στα συνδικαλιστικά δρώμενα της ΕΥΔΑΠ, προσφέροντας και υπηρετώντας τους συναδέλφους. Να είστε σίγουροι ότι η φωνή της Ένωσης Υπαλλήλων θα δυναμώσει ξανά, για να γίνει ένας ενεργός σύλλογος για όλους με μάχες στην πρώτη γραμμή.

Σε αυτές τις εκλογές δεν περισσεύει κανένας. 

Σε αυτές τις εκλογές δίνουμε δύναμη και αίγλη ξανά στην Ένωση Υπαλλήλων. 

Ψηφίζουμε Ενωτική Κίνηση Εργαζομένων για να πορευτούμε όλοι μαζί στην νέα μέρατου Συλλόγου μας!!! 

 

Πρόγραμμα εκλογών:

  • Πέμπτη 25-11-2021: Κτίριο Περισσού (αμφιθέατρο) από τις 07:30 π.μ – 15:00 μ.μ.
  • Παρασκευή 26-11-2021: Κτίριο Τεχνικού Πειραιά από τις 07:30 π.μ. – 12:00 μ.μ. και Περιφερειακό Κέντρο Νίκαιας από τις 12:30μ.μ – 03:00 μ.μ..
  • Δευτέρα 29-11-2021: Κτίριο Λαοδικείας από τις 07:30 π.μ. – 12:00 μ.μ. και Περιφερειακό Κέντρο Αγίας Παρασκευής από τις 12:30 μ.μ. – 15:00 μ.μ.
  • Τρίτη 30-11-2021: Κτίριο Αθηνάς, 7ος όροφος (αίθουσα συνεδριάσεων ΟΜΕ), από τις 07:30 π.μ. – 16:00 μ.μ.

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Δώστε το σχόλιό σας
Please enter your name here