Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

ΕΥΔΑΠ: Διαψεύδει τα περί «φουσκωμένου» budget για διαφημίσεις

Διαψεύδει με ανακοινωσή της η ΕΥΔΑΠ ότι έχει αυξήσει το διαφημιστικό της budget σε 2,4 εκατ. ευρώ, αντίθετα, τονίζει ότι η πραγματική δαπάνη δεν ξεπερνά τα 400.000 ευρώ.

«Σε μερίδα του Τύπου γράφτηκε και αναπαράχθηκε σε διάφορα social media, ότι το κονδύλι για διαφήμιση της ΕΥΔAΠ αυξήθηκε σε 2,4 εκατομμύρια ευρώ, όταν η πραγματική δαπάνη δεν ξεπερνάει τις 400 χιλ. ευρώ. Προς αποκατάσταση της αλήθειας, η ΕΥΔAΠ διευκρινίζει ότι στους 13 μήνες της σημερινής διοίκησης το συνολικό ποσό που δαπανήθηκε για τις απολύτως αναγκαίες δημοσιεύσεις, προκηρύξεις, κ.λπ. είναι δραστικά μειωμένο κατά 80% (δηλ. 1/5) του ποσού που δαπανούσαν στο αντίστοιχο διάστημα οι προηγούμενες διοικήσεις για τον ίδιο λόγο» αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της.

«Σε ό,τι αφορά στην ειδική στοχευμένη ενημερωτική εκστρατεία που πρόκειται άμεσα να λάβει χώρα, στόχος της είναι η ευρεία δημοσιοποίηση του Κοινωνικού Τιμολογίου, καθώς και του Προγράμματος ευνοϊκών ρυθμίσεων για τους πολίτες που θα διακανονίσουν τις οφειλές τους προς την Εταιρεία μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για μία αναγκαία και απαραίτητη δαπάνη, η οποία ψηφίστηκε ομόφωνα από όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου (πλην ενός) της Εταιρείας. Η καμπάνια αυτή θα γίνει σε τηλεόραση, ραδιόφωνα εφημερίδες, social media, μετρό, λεωφορεία και θα κοστίσει το μέγιστο 850 χιλ. ευρώ, ποσό που είναι μικρότερο από το 0,4% των συνολικών οφειλών πελατών προς την ΕΥΔΑΠ ΕΥΔΑΠ -0,34%. Ακόμα και προσθέτοντας το ποσό αυτό της ειδικής – στοχευμένης καμπάνιας και πάλι το τελικό ποσό της συνολικής δαπάνης προβολής θα είναι μικρότερο από το μισό του ποσού που ψευδώς αναφέρεται σε κάποια δημοσιεύματα», καταλήγει.

πηγή

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το θέλετε πάλι το ξεχεστηριο ποιο κοινωνικό τιμολόγιο θα διαφημίσετε το ανύπαρκτο έλεος με τα ψέματα σας ποια δεν τρώει σανό η κοινωνία επιφυλάσσομαι θα τα πούμε και από την καλή και από την ανάποδη είστε προκλητικοί ποια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ