Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

ΕΥΔΑΠ: Το «success story» στην επεξεργασία λυμάτων και την αναβάθμιση του περιβάλλοντος

Στα γραφεία της ΕΥΔΑΠ, στην «καρδιά» της Αθήνας, βρέθηκε το CNN Greece προκειμένου να συναντήσει από κοντά τον Γενικό Διευθυντή Αποχέτευσης της Εταιρείας, κ. Κωνσταντίνο Βουγιουκλάκη.

Ο κ. Βουγιουκλάκης, o οποίος έχει υπό την ευθύνη του όλη τη λειτουργία του δικτύου αποχέτευσης, των Κέντρων Επεξεργασίας Λυμάτων αλλά και τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη έργων αποχέτευσης, αναφέρθηκε εκτενώς σε σημαντικά ζητήματα που αφορούν στο δίκτυο αποχέτευσης του Λεκανοπεδίου Αττικής καθώς και τα σχέδια και τους στόχους της ΕΥΔΑΠ για το μέλλον, όσον αφορά στον τομέα της Αποχέτευσης. Παράλληλα, μιλώντας στην κάμερα του CNN Greece αποκάλυψε το πώς η Εταιρεία δημιουργεί μια περιβαλλοντική, καθαρή αγορά καυσίμου στην Ελλάδα η οποία προέρχεται από τη λυματολάσπη από το Κέντρο Επεξεργασίας Λυμάτων της Μεταμόρφωσης, κάνοντας μάλιστα λόγο για ένα ουσιαστικό «success story» της ΕΥΔΑΠ στον τομέα της επεξεργασίας λυμάτων και της αναβάθμισης του περιβάλλοντος.
Πώς λειτουργεί και αναπτύσσεται το δίκτυο αποχέτευσης του Λεκανοπεδίου Αττικής σήμερα; Πώς τα έργα της ΕΥΔΑΠ στον τομέα της αποχέτευσης συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος; Τι συμβαίνει με τα διάφορα κέντρα επεξεργασίας λυμάτων σε ό,τι έχει να κάνει με την περιβαλλοντική διαχείριση; Ποια είναι τα μελλοντικά σχέδια και οι στόχοι της Εταιρείας;
Δείτε τη συνέντευξη εδώ
ΠΗΓΗ: cnn.gr

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ