Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024

Για το τέλος του κομματικού, μονοπαραταξιακού, εργοδοτικού, ρουσφετολογικού, συνδικαλισμού

Την Τετάρτη 20-04-2016 πραγματοποιήθηκε η, ας πούμε, “Γενική Συνέλευση” ενός από τους, υποτίθεται, μαζικότερους συλλόγους της ΕΥΔΑΠ.  Του Συλλόγου Εργαζομένων ΕΥΔΑΠ, γνωστού και ως “Σύλλογος Κιόση”.
Μοναδική δράση των μελών του προεδρείου του Δ.Σ. του συγκεκριμένου συλλόγου, τα τρία χρόνια της θητείας τους, ήταν οι πληρωμές των Κανονικών Αδειών, οι διαμεσολαβήσεις για προκαταβολές, δάνεια και μεταθέσεις έξω από το γραφείο της ΒΓΔ. Και φυσικά οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι του συλλόγου να ψηφίσουν ΔΑΚΕ στο συνέδριο της ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ.

Θαυμάστε σε φωτογραφίες και βίντεο, που οι ίδιοι ανάρτησαν, τον απόλυτο ξεπεσμό του κομματικού, μονοπαραταξιακού, εργοδοτικού, ρουσφετολογικού, συνδικαλισμού.
http://syllergeydap.blogspot.gr/2016/04/blog-post_23.html

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Ας τελειώνουμε, επιτέλους, με αυτήν την καρικατούρα συνδικαλιστικού κινήματος. Να δοθεί οριστικό τέλος στους «προσωπικούς», μονοπαραταξιακούς συλλόγους.

Να μαζικοποιήσουμε τώρα όλοι το Σύλλογο Προσωπικού, το μοναδικό, ιστορικό και πολυ-παραταξιακό σύλλογο στο χώρο των εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ.

Ενισχύστε με τη συμμετοχή, τη δράση και την απαίτησή σας την προοπτική του ενός σωματείου στο χώρο της ΕΥΔΑΠ και την κατεύθυνση για μια διαφορετική πορεία του συνδικαλιστικού κινήματος εντός ΕΥΔΑΠ και γενικότερα.

Έχουμε μπροστά μας δύσκολα μέτωπα. Ασφαλιστικό, φορολογικό, ιδιωτικοποιήσεις. Πρέπει να οργανωθούμε και να δράσουμε αλλιώς. ΤΩΡΑ.

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ