Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Να σταματήσουν οι διώξεις των αγωνιστών για το νερό!

ΞΕΚΙΝΗΜΑ – Διεθνιστική Σοσιαλιστική Οργάνωση

Βόλος, 27/10/2016

Όλοι στα δικαστήρια τη Δευτέρα 31/10, στις 9:00πμ.

Τη Δευτέρα 31/10/2016 δικάζεται ένα δραστήριο μέλος της «Κίνησης Πολιτών Πηλίου και Βόλου για το Νερό», ένας νέος αγρότης, η συμμετοχή του στη μαζική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στις 13/3/2015 έξω από τα γραφεία της ΔΕΥΑΜΒ.

Υπενθυμίζουμε ότι η συνεδρίαση εκείνη πραγματοποιήθηκε σε συνθήκες βίας και τρομοκρατίας με το καθεστώς Μπέου να τοποθετεί μπράβους ιδιωτικής εταιρίας σεκιούριτι στην είσοδο της ΔΕΥΑΜΒ και την αστυνομία να χτυπάει βίαια τους συγκεντρωμένους πολίτες. Ανάμεσα στους πολίτες που χτυπήθηκαν και μάλιστα πήγε στο νοσοκομείο για περίθαλψη ήταν και ο Β. Γαλανόπουλος, επίσης μέλος της «Κίνησης».

Απέναντι σε μια δημοτική αρχή που με φασίζουσες πρακτικές και περισσό αυταρχισμό απαντάμε με οργάνωση και αλληλεγγύη. Απέναντι σε μια κυβέρνηση που συνεχίζει και βαθαίνει το νεοφιλελεύθερο ταξικό πόλεμο ενάντια στα συμφέροντα των πολλών απαντάμε με μαζικούς διεκδικητικούς αγώνες.
Το νερό είναι πηγή ζωής και αναφαίρετο κοινωνικό αγαθό, όχι εμπόρευμα!

Το Ξεκίνημα εκφράζει τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη μας στο διωκόμενο μέλος της Κίνησης Πολιτών, ζητάμε να αθωωθεί και να πάψουν όλες οι διώξεις εναντίον του. Στηρίζουμε το κάλεσμα για συγκέντρωση αλληλεγγύης έξω από τα δικαστήρια του Βόλου τη Δευτέρα 31/10/2016 στις 9:00πμ.

πηγή

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ