Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

Πανηγυρισμοί Μπενίση για τη… νίκη ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της ΕΥΔΑΠ!

Πανηγυρίζει ο Διευθύνων της ΕΥΔΑΠ, μέσω των γνωστών ηλεκτρονικών μέσων, για την επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ (sic) στην ΕΥΔΑΠ.

Θα πείτε, ποιός ΣΥΡΙΖΑ, ποιά επιτυχία; Μα για τη “Συμμαχία”, την νεόκοπη εργοδοτική παράταξη ο λόγος, αφού πριν ο “εκσυγχρονιστικός” αλέκτωρ λαλήσει, ο διευθύνων σπεύδει να διαλαλήσει την επιτυχία του. Το δικαιούται και με το παραπάνω, αφού ο ΣΥΡΙΖΑ από το μηδέν στα συνδικαλιστικά πράγματα της ΕΥΔΑΠ, ελέω των προθύμων της ΠΑΣΚΕ και άλλων “ανανεωτικών” δυνάμεων, βρέθηκε να… καμαρώνει με το 26,6% στο Δ.Σ., το 23% στην ΕΥΑΕ και τις 4 έδρες στην Ομοσπονδία.

Θα πείτε και πάλι. Ποιός ΣΥΡΙΖΑ, ποιά επιτυχία; Μόνο ένας και αυτός τελευταίος και καταϊδρωμένος βγήκε από το ΣΥΡΙΖΑ, από όλες τις εκλογικές διαδικασίες.

Δεν έχει σημασία. Με τις “σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ διοίκησης και εργαζομένων που έχει καλλιεργήσει ο επικεφαλής της επιχείρησης, Γιάννης Μπενίσης” ποιός ξέρει μπορεί οι πράσινοι να κοκκινίσουν ή άντε το πολύ να… ροζίσουν. Το μόνο σίγουρο οτι ΣΥΡΙΖΑ και διευθύνων έχουν πρασινίσει εδώ και καιρό. Γαλλιστί και “pasokisation”.

Ακολουθεί το δημοσίευμα στο matrix24.gr

“Μπορεί στους διάφορους συλλόγους και επιμελητήρια να περνούν… δύσκολα οι συνδικαλιστές που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο στην ΕΥΔΑΠ έγινε το ακριβώς αντίστροφο: η νέα παράταξη που δημιουργήθηκε από συνδικαλιστές προσκείμενους στο κυβερνών κόμμα, ονόματι «Συμμαχία», «έσκισε» στις εκλογές, με τη συνδρομή συνδικαλιστών που έχουν προσεγγίσει τον ΣΥΡΙΖΑ αν και προέρχονταν από την «πράσινη» ΠΑΣΚΕ. Συγκεκριμένα, η «Συμμαχία» ήρθε δεύτερη -από το πουθενά…- και εξασφάλισε 4 έδρες στην 19μελή διοίκηση της Ομοσπονδίας, ενώ η «γαλάζια» ΔΑΚΕ έπεσε από την πρώτη στην τρίτη θέση -είναι χαρακτηριστικό ότι ο επί χρόνια επικεφαλής της στην ΕΥΔΑΠ και οργανωτικός γραμματέας της ΓΣΕΕ, Βαγγέλης Μουτάφης δεν κατάφερε καν να εκλεγεί.
Προφανώς, οι προαναφερθείσες ανατροπές δεν είναι άσχετες με τις σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ διοίκησης και εργαζομένων που έχει καλλιεργήσει ο επικεφαλής της επιχείρησης, Γιάννης Μπενίσης, αλλά ούτε με το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι έχουν σαφείς διαβεβαιώσεις πως δεν πρόκειται να ιδιωτικοποιηθεί η ΕΥΔΑΠ…”

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ